Foto: bulthaup-b3-keuken-lijn-veelzijdig

Veelzijdige bulthaup b3 keuken

Nieuwe functionele oplossingen en geraffineerde kleuraccenten voor bulthaup b3 keuken.

Creatieve, individuele ontwerpen met de bulthaup b3 keuken waren onlangs te zien in de productinstallatie aan de via Durini in Milaan. Gepresenteerd worden onder andere functionele oplossingen voor meer bergruimte, nieuwe kleuren en exclusieve materialen. Kortom: nog meer mogelijkheden met bulthaups veelzijdige b3 keukenlijn.

Rolluikkast

De nieuwe rolluikkast is fraai en functioneel. Te gebruiken als opzetkast op het werkblad of geïntegreerd in het hoge kastenblok. De lamellen kunnen worden uitgevoerd in alle beschikbare bulthaup b3 frontkleuren. De klant kan dus kiezen voor harmonie of juist accenten aanbrengen met een afwijkende kleur. De lamellen zijn plat uitgevoerd en daardoor steken ze niet uit bij het front. Met het rolluik zijn lastige openstaande deuren verleden tijd. De kast is voorzien van een roestvrij stalen plaat. Ideaal voor een koffieautomaat, keukenmachine of andere apparaten die snel bij de hand moeten zijn.

Softtouch caramel

De met bulthaup softtouch-lak behandelde fronten vallen op door hun streelzachte, fluwelige toplaag - een bijzondere sensatie. Het materiaal voelt niet alleen fijn aan maar heeft door het matte effect ook een prachtige sfeervolle uitstraling. Naast de warme bruintinten lava, cashmere en leem is er nu ook een lichtere tint softtouch-lak bijgekomen, caramel.

Lariks structur

De frontvariant larikshout structur vormt een interessante aanvulling op het eiken structur programma van bulthaup. Het front is behandeld met een voor bulthaup exclusief ontwikkelde natuurhoutlak die het hout optimaal beschermt maar de oorspronkelijke structuur en tekening van het larikshout intact laat. Het resultaat is levendig en natuurlijk. Hout zoals het bedoeld is! De gestructureerde houten fronten, verticaal of horizontaal gefineerd, zijn uitermate geschikt voor toepassing als opvallend element in een verder rustig en harmonieus ontwerp. Tot dusver omvatte het assortiment eiken structur de kleuren naturel, zwartbruin, wit, zwartgrijs en bronsbruin en dat palet is nu uitgebreid met het gestructureerde front in larikshout, naar keuze gerookt of licht.

Meer informatie: www.bulthaup.nl

Publicatiedatum: 17 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties