Foto: press_2013//rational-keuken-neos-greeploos.jpg

Rational Keukens All you need

Van een Rational keuken geniet u iedere dag weer. Het bijzondere design maakt bovendien iedere Rational keuken uniek.

Van een Rational keuken geniet u iedere dag weer. Het bijzondere design maakt bovendien iedere Rational keuken uniek.

Elke keuken van Rational Keukens wordt ontworpen met specifeke elementen waaraan iedere keuken zijn unieke karakter ontleent. Bovendien zijn de keukens van deze Duitse fabrikant voorzien van een breed spectrum aan accessoires. Daarnaast maken ze heel bewust gebruik van lichtbronnen. Functionele verlichting zorgt ervoor dat de werkbladen en de opslagmogelijkheden goed worden verlicht. Naast dit alles is het ook mogelijk uw keuken een persoonlijk tintje te geven door de ruime keuze aan handgrepen. Zo bewijst Rational Keukens met het hele assortiment steeds weer het fijne gevoel voor de actuele en komende trends. De inspiratie komt uit de ontwikkelingen in de mode, architectuur en lifestyle, die wereldwijd in nieuwe stijlen hun plaats vinden. Hier vindt u een aantal voorbeelden van de bijzondere keukenprogramma's van Rational Keukens.

Neos

Als geheel nieuwe interpretatie van de greeploze keuken is Neos gebaseerd op een uniek concept. Niet alleen bij het design plaatst dit ontwerp nieuwe maatstaven. Ook de materialen zoals walnoot, gekleurd glas en edelstaal voldoen aan de hoogste eisen.

Emotion

Het concept van het programma Emotion is een echte innovatie. Het verbindt ergonomie, functionaliteit en behaaglijkheid en geeft deze begrippen een geheel nieuwe betekenis. Karakteristiek, veelzijdig en individueel.

Casale

Het programma Casale is een volkomen nieuwe defnitie van de moderne landelijke keuken. Het vertegenwoordigt een decente en elegante luxe, die opvalt door een buitengewone schoonheid. Rookeiken heeft daarvoor de juiste uitstraling.

Cambia

Tot de sterke kanten van het programma Cambia behoren de ontelbare mogelijkheden om van gedaante te verwisselen. Dankzij de talrijke kleuren en materialen kan worden voldaan aan de wens naar een uitgesproken individualiteit. Ideaal voor de meest uiteenlopende inrichtingen en levensstijlen.

Reacties