Foto: koken-eten-leven-dagen-inspiratiehuis-20-20

Ontdek de Aziatische keuken tijdens de koken|eten|leven dagen!

Proef de curry’s, de saté en de sake. Het kan tijdens de Aziatische koken|eten|leven dagen op 31 oktober en 1 en 2 november in inspiratiehuis 20|20.

In vele interessante kookdemonstraties en workshops leer je omgaan met diverse typisch Aziatische gerechten uit verschillende landen. Van Thaise curry’s, tot Indonesische Gado Gado en Japanse Sushi. Vier keer per dag zijn er demonstraties van 24Kitchen-kok Danny van Grenzeloos Koken Azië. Met zijn enthousiasme leert hij je diverse heerlijke recepten, die je daarna eenvoudig zelf thuis kunt maken. Je kunt ook zelf aan de slag in één van de inspirerende kooksessies in de kookschool. Op de markt vind je diverse bijzondere producten en ingrediënten waarmee je direct je voordeel kan doen in je eigen keuken!

Iedere dag is er iets bijzonders te beleven:

Vrijdag 31 oktober: Sake en sushi

Altijd al willen weten hoe je zelf sushi maakt? Op vrijdag is er, naast de vele andere kookdemonstraties, ook speciale aandacht voor de bereiding van verschillende soorten sushi. Daarnaast kun je in een proeverij kennis maken met sake. De hippe Aziatische drank waar, net als bij wijnen, vele smaak- kwaliteitvarianten in zijn.

Zaterdag 1 november: Reis door Azië.

Azië is groot en divers, veel landen en culturen maken er deel van uit. Een ideaal werelddeel om lang doorheen te reizen. Beleef op zaterdag samen met ons de reis door Azië en leer de belangrijkste eetculturen kennen. Bezoek ook de markt en doe mee aan de vele activiteiten.

Zondag 2 november: Familiedag.

Familie staat in Azië op nummer één. Zo ook op zondag. Op deze speciale familiedag is er zowel voor jong als oud van alles te beleven. Er is dan ook extra aandacht voor de kleine keukenprinsen en –prinsessen vanaf 5 jaar. Speciaal voor hen zijn er die dag diverse leuke en leerzame kinderactiviteiten.

De toegang is gratis. Houd echter wel rekening met het beperkt aantal beschikbare plekken voor de workshops en kooksessies. Om hieraan deel te kunnen nemen kun je je tijdens het evenement inschrijven.

Meer informatie en de aanmeldmogelijkheid vind je op www.inspiratiehuis2020.nl/dekokenetenlevendagen.

Publicatiedatum: 30 september 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties