Foto: 2015/Culimaat-Vertex-XL-keuken.jpg

Culimaat Vertex XXL keuken

De nieuwe Culimaat Vertex XXL keuken kenmerkt zich door een prachtig ontwerp waarin symmetrie, strakke afwerking en stijlvolle details de sleutelwoorden.

Deze Culimaat keuken wordt volledig op maat gerealiseerd waarbij alle persoonlijke wensen van de klant kunnen worden verwerkt.

Het karakteristieke, zes meter lange kookeiland is een ware eyecatcher. Dankzij het dikke stalen frame en de twee elementen van marmer aan beide zijden ontstaat een unieke optiek. Door dit stalen frame kan er gespeeld worden met de dikte van het werkblad. Het marmer is op gelijke hoogte ingelegd in het frame, wat het geheel een uiterst verfijnde look verleent. Ook de spoelbakken aan beide zijden zorgen voor symmetrie.

Via een bladafzuigsysteem van het merk Bora worden de etensluchtjes naar beneden afgezogen en vervolgens via leidingen naar buiten geleid. Hierdoor hangt er geen afzuigkap die het zicht tussen beide kamers verstoort.

De ovens en de espressomachine zijn geïntegreerd in een bijzondere RVS omlijsting waarbij de espressomachine uit 1963 zo een ereplaats in de keuken krijgt. Dit geeft een persoonlijke touch aan deze hoogwaardige designkeuken.

Interieurarchitect Eric Kuster is verantwoordelijk voor de styling van de living die perfect aansluit op de keuken. Kuster adviseerde over de kleur van de keuken, waardoor living en keuken perfect op elkaar aansluiten.

Prijs op aanvraag.

Meer informatie: www.culimaat.nl

Publlicatiedatum: 16 maart 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties