Foto: 288510

Comprex Limited Edition keukens

Comprex presenteert Limited Edition keuken.

Comprex presenteert Limited Edition keuken.

Exclusieve 'Limited Edition' keukens
Comprex Cucine liet helder en krachtig zien waar het bedrijf voor staat: Italiaanse stijl gecombineerd met innovatief materiaalgebruik en spectaculaire kleuren. Met de beurspresentatie in Milaan bewees Comprex dat het de marktontwikkelingen perfect aanvoelt.
Exclusieve 'Limited Edition' keukens – ontworpen ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan - straalden een dynamisch 'savoir faire' uit.

Comprex: drie lijnen voor elke lifestyle
Omdat smaken verschillen, hanteert Comprex Cucine een keukenprogramma dat perfect aansluit bij de verschillende wensen en levensstijlen van liefhebbers van keukendesign. Op de beurs werd voor elke lijn een eigenzinnige ‘Limited Edition’ keuken gepresenteerd met markante materiaalkeuzes. Alle drie de lijnen tonen de symbiotische relatie tussen functionaliteit en verfijning, elegantie en glamour, met maatwerk design dat het kenmerk is van Comprex Cucine.

Young Line: een feest voor de zintuigen
Deze lijn staat voor grenzeloze creativiteit. De nieuwe keukens in Milaan trokken aandacht door hun speciale afwerking. Ze hadden een 'rubberfeel' in felgeel, felrose, felgroen en wit. De fronten waren afgewerkt met gladde blackboard lak, zodat ze met krijt beschreven kunnen worden.

Class Line: modern-klassiek design
De hang naar het authentieke komt op een elegante manier tot uiting in gedurfde materiaaltoepassingen. Op de beurs in Milaan werd het nieuwe model 'Filo' getoond met keukenfronten in een schitterende kopergloed: Acid Copper. Hiervoor wordt de basislak handmatig bewerkt en voorzien van een extra beschermlaag. Prachtig in combinatie met fronten in alle RAL-kleuren of fineer. De wandkasten (in metalic parelmoer gespoten), waarvan alle elementen afzonderlijk te openen zijn, geven indien gesloten juist een heel rustig beeld.

Glam Line: de keuken als kunstwerk
Deze Comprex lijn is de absolute top in emotioneel design met een tijdloze uitstraling. Op de beurs was een schitterend keukeneiland te zien met een coating van ijzerlak. Het werkblad was glanzend RVS. De wandkasten, in betonlook-lak, vormden daarmee een fraai geheel. Glam keukens zijn buitengewoon luxe uitgevoerd. Zo openen de kasten automatisch en springt daarbij de binnenverlichting eveneens automatisch aan.

'Limited Edition' ook in Nederland/
In het kader van het jubileum heeft Comprex van elke kleur 30 genummerde 'Limited Editions' ontwikkeld. Deze zijn in 2012 te zien in Comprex-showrooms over de hele wereld.

Comprex Green Heart: kiezen voor natuurlijk
Comprex onderscheidt zich niet alleen door creativiteit in vormgeving en innovatief materiaalgebruik. De vooruitstrevende keukenproducent besteedt ook veel aandacht aan de leefomgeving en ecologische zaken. Onder de noemer 'Comprex Green Heart' kiest het bedrijf voor: Groene materialen. Comprex verwerkt uitsluitend hout uit duurzame plantages
'Gecertificeerde' formaldehyde. Comprex past alleen materialen toe die voldoen aan de strengste internationale regelgeving Ergomechanica. Comprex kiest voor ergonomisch geteste apparaten en mechanieken van topmerken Eco-Pack. Comprex kiest voor gemakkelijk hanteerbare verpakkingen die volledig recyclebaar en geclassificeerd zijn.

Comprex LAB: internationale ambitie
Comprex was al direct na de oprichting in 1982 succesvol door trends en gedragspatronen snel te signaleren en te interpreteren. Anno 2012 gaat het bedrijf nog verder met het Comprex LAB. In deze denktank ontwikkelen de meest creatieve Comprex-medewerkers, ondersteund door externe consultants op het gebied van marketing en product design, nieuwe concepten voor een nieuwe tijd. De in Milaan gepresenteerde 'Limited Edition' keukens en het 'Comprex Green Heart' concept zijn de eerste resultaten van dit vooruitstrevende Comprex LAB.

Meer informatie: www.comprex.nl

Publicatiedatum: 20 oktober 2012

Reacties