Foto: Keller-Modern

4 stappen naar jouw persoonlijke keuken

Je wilt graag jouw persoonlijke droomkeuken samenstellen... maar wat is nu eigenlijk een persoonlijke keuken?

Wat je mooi vindt is een optelsom van je basiswoonstijl, trends, personal touch en jouw budget. Denk eens na hoe deze elementen er voor jou uitzien. Deze mix is voor iedereen weer anders en dat maakt elke keuken een persoonlijke keuken.

1. Basis woonstijl

Hou je van modern, klassiek, landelijk of industrieel? Keller Keukens onderscheidt vier basis woonstijlen maar vaak gaat het om een mix ervan.

Hou je van een interieur met een robuust karakter? Met kenmerken als metaal, beton en steen? Dan spreekt de industriële woonstijl je vast aan. Industriële elementen kunnen ook eenvoudig in jouw keuken toegepast worden. Zo kun je ervoor kiezen om met eerlijke en industriële materialen te werken, zoals metalen handgrepen of een betonnen werkblad. Een grote fabriekslamp of bakstenen wand versterkt het rauwe, industriële karakter.

2. Trends

Welke trends spreken je aan? Trends inspireren ons om onze basiswoonstijl net even een eigentijdse draai te geven.

Wij volgen internationale ontwikkelingen op de voet en vertalen deze naar onze keukens. Je bent daardoor bij Keller Keukens altijd verzekerd van een actueel en eigentijds assortiment. Ben je al bekend met de trendkleur Midnight blue? In het Keller Colour System zijn onder andere 1950 NCS kleuren opgenomen, waarmee zelfs de meest extreme keukensmaken moeiteloos gerealiseerd kunnen worden. Zo kunnen wij eenvoudig jew hele keuken of juist slechts een detail in deze blauwtint uitvoeren.

3. Personal touch

Hou je van koken, kunst, groen in huis of kleurrijke accessoires? En wat is je gezinssamenstelling? Je individuele voorkeuren en situatie geven je keuken een personal touch.

Wat je belangrijk vindt in je keuken wordt bepaald door je individuele wensen en behoeften. Maak je graag uitgebreide maaltijden klaar? Dan kan een kokend-water-kraan je van alle gemakken voorzien tijdens het koken. En heb je kleine kinderen? Dan bieden onze ultramatte fronten met fingerprint proof afwerking uitkomst.

4. Budget

Keller Keukens staat voor mooi en bereikbaar, binnen ieder budget. Het assortiment van Keller is zo samengesteld dat het altijd mogelijk is om binnen jouw budget je persoonlijke droomkeuken te realiseren.

Heb je een bepaalde keukenstijl in je hoofd? Keller Keukens biedt allerlei opties in modellen, materialen en afwerkingen die daarbij passen. Goedkoper of duurder, maar zonder dat het ten koste gaat van de sfeer en uitstraling van de keuken. Je kunt je kastfronten bijvoorbeeld laten uitvoeren in kunststof houtrepro's in plaats van echt hout. Dat maakt je keuken goedkoper zonder dat deze zijn warme, natuurlijke uitstraling verliest. En heb je toch liever een werkblad van composietsteen in plaats van natuursteen? Dat kan, maar dat kost iets meer.

Lees er meer over op www.kellerkeukens.nl.

Reacties