Foto: press_2013//Grando-Keukens-Bad.JPG

26 t/m 30 april: opening Grando Hilversum

Bij aanschaf nieuwe keuken (de)montage of Quooker Fusion cadeau.

Guido van Loon

26 t/m 30 april: opening Grando Hilversum

Grando Keukens & Bad Hilversum gaat binnenkort verhuizen naar de Verlengde Zuiderloswal 36. 'Met het designteam is een 1.000 vierkante meter grote showroom ontworpen en tot in detail uitgedacht', zo vertelt ondernemer Martin de Winter. 'In deze showroom zal een nieuw ­assortiment keukens en badkamers van een zeer acceptabel prijsniveau tentoongesteld worden. Ook is er een materiaalbibliotheek, waar wij klanten tot in detail kunnen laten zien wat er allemaal mogelijk is op kleur- en materiaalgebied.'

De grootste blikvanger wordt een twee verdiepingen tellend compleet inspiratiehuis. Alle facetten van 'het nieuwe wonen' zullen hier tentoongesteld worden.

Tijdens de grandopening van 26 t/m 30 april profiteert de klant van extra feestvoordeel (29 april koopzondag). Zij ontvangt namelijk bij de aanschaf van een nieuwe keuken de demontage oude keuken én montage nieuwe keuken of Quooker Fusion cadeau. Bij de aanschaf van een nieuwe badkamer een regendouche of Sensowash cadeau.

Grando Retail is met ruim 50 keukenadviescentra in Nederland en België de grootste franchise keukenaanbieder. Een groot aantal Grando-vestigingen beschikt ook over een uitgebreid badkamer assortiment. De formule Grando Keukens & Bad staat voor kwaliteit, perfecte begeleiding, klantvriendelijkheid en onberispelijke service. De onderscheidende kracht zit in de marktbenadering, het quality design en de samenwerking met leidende partijen.

Grando Keukens & Bad verzorgt al sinds jaar en dag het gehele aankooptraject van A tot Z. Ultieme redenen om te kiezen voor Grando:
â–ª Specialist in alle prijsklassen
â–ª Gedetailleerd 3D ontwerp
â–ª Betrouwbaar en milieubewust assortiment
â–ª Servicegericht: voor, tijdens én na de aankoop
â–ª Transparant prijsoverzicht
â–ª Het adres voor algehele installatie
â–ª Persoonlijk advies door ondernemer zelf
â–ª Erkende vakkundige monteurs
â–ª Altijd een betaalbaar en passend design
â–ª Actief CBW-lid

Meer informatie: www.grando.nl

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties