Next125 NX 510 / NX 640, architectonische blikvanger

Minder is meer! Ruwe wanden, veel beton en een binnenruimte zonder deuren scheppen een gevoel van vrijheid en meer luchtigheid, meer lucht om in te ademen.

Minder is meer! Ruwe wanden, veel beton en een binnenruimte zonder deuren scheppen een gevoel van vrijheid en meer luchtigheid, meer lucht om in te ademen. De keuken is als een open ruimte geïntegreerd in het geheel om een gevoel van openheid te creëren.

Het monochrome kookeiland in sahara-beige zijdemat lijkt wel op zijn pootjes te zweven. Het greeploze ontwerp heeft een minimalistische uitstraling. Achter het kookeiland bevindt zich een kast met vouwdeuren, die de keukenapparatuur op een slimme manier verbergt. Met gesloten deuren heerst er een aangename rust in de kamer.

Details
Een mooi en handig detail in deze keuken is de kast met inschuifbare deuren. De deuren kunnen op verschillende manieren geopend staan. Alleen de rechterkant open of alleen de linkerkant open, maar ook beide kanten kunnen helemaal open gedaan worden. Alle apparatuur verbergen? Dan kan de gehele kast dicht gedaan worden. De kast is niet alleen een mooie manier om de keukenapparatuur te verbergen, het is tegelijkertijd ook een architectonische blikvanger.

Fronten
De arbeidsintensief in meerdere stappen geproduceerde en met transparante matte lak verzegelde fronten zijn door de meerlaagse lakopbouw uitermate sterk. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Meer weten?
Kijk op de website van next 125 voor meer informatie en alle beschikbare fronten. Ook zo’n mooie keuken kopen? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken.