Keuken in de spotlight: Schuller Alba (K035 Torino grijs / L302M

Sterke kleuren en structuren worden speels gecombineerd, “industriële stijl”

Sterke kleuren en structuren worden speels gecombineerd, “industriële stijl” inspireert het koele kleurenkwartet van olijfgeel, grijs, zwart en wit. Het lange aanrecht, dat de kitchenette visueel uitbreidt, nodigt uit tot een drankje.

Tussen alle liefde voor het onconventionele en met alle moed om het persoonlijke levensgevoel creatief te beleven, loopt een rode draad: het heet kwaliteit en plezier.

Het slepen met waterboxen behoort nu tot het verleden! Met de geïntegreerde waterconditioner kunnen alle wensen met een druk op de knop worden vervuld: bruisend water, kokend water of gewoon leidingwater – waterkeuzes waren nog nooit zo eenvoudig!

Het Frame Rack past perfect bij de industriële uitstraling van de keuken. Omdat er geen bovenkasten zijn, visualiseert het regaal ook een luchtige nonchalance. Praktisch is het natuurlijk ook: het mooie serviesgoed vindt zijn plek, evenals geselecteerde foto’s en kookboeken. De geïntegreerde verlichting biedt de juiste doorblik bij het dagelijkse keukenwerk.

De serveerwagen is een praktische hulp voor elke situatie. Het kan opverschillende manieren worden gebruikt: als dienblad voor levensmiddelen en bereidingsgerei tijdens het koken, als serveerwagen of als mobiele bar. Mocht het, tegen de verwachting in, niet nodig zijn, dan verdwijnt het gewoon in de hoek als het wordt opgevouwen. Een echt multitalent.

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom