Binnenkijken in een Tieleman-keuken in Numansdorp

Matzwarte Tieleman-keuken (merk Keller) met eiland en kastenwand, Dekker aanrechtbladen (marmerlook), Atag en Wave keukenapparatuur en Quooker kraan.

Matzwarte Tieleman-keuken (merk Keller) met eiland en kastenwand, Dekker aanrechtbladen (marmerlook)

Een prachtige greeploze Keller GL3000 keuken uit de Comfort collection. De fronten van de keuken hebben een ultra matte Carbon kleur. De lades zijn donkergrijs en voorzien van een zacht sluitend remsysteem.

Het werkblad is van de leverancier Dekker. Er is gekozen voor een keramiek werkblad uit de Evora Ceramics collectie. Een marmerlook werkblad in de kleur Markina Black Honed. Belangrijke eigenschappen van een keramiek werkblad zijn hittebestendig, krasbestendig, vlekbestendig, onderhoudsarm en watervast.

De keuken is voorzien van Atag keukenapparatuur. Zo is er onder andere een Atag combi-stoomoven met touchscreen, Atag oven met warmhoudlade. De keuken is voorzien van een Atag MAGNA inductiekookplaat in de uitvoering matzwart glas met Bridge Induction en een Fusion Volcano wokbrander. Ook de geïntegreerde vaatwasser en inbouwkoelkast zijn van Atag.

In het plafond is een plafond afzuigunit geplaatst van het merk Wave. De keuken is afgemaakt met een Quooker Nordic kraan met zeeppomp.

Een prachtige keuken op een prachtige locatie! Voor meer foto's en de video verwijzen we naar ons blog.

Bron: https://residentieel.online/ met dank aan Sjaak Goud

Nog meer binnenkijkers bij geplaatste Tieleman-keukens: https://www.tielemankeukens.nl/geplaatste-keukens