Foto: 2018-02/SieMatic-PURE-Collection_sterling-grey_reverse_B.jpg

Ongekende designopties met SieMatic Frame Design

De volmaakte symbiose tussen architectuur en design biedt ongekende ontwerpopties

Met het nieuwe SieMatic Frame Design worden eindeloos veel nieuwe inrichtingsmogelijkheden werkelijkheid. De keuken als levendig middelpunt van de ruimte: het eiland met bar en zitplekken functioneert als communicatief ‘meeting point’. Het schiereiland is als een soort buffet en trekt het kookgedeelte bij het zitgedeelte.

Contrastrijke lijnen

De visuele nadruk wordt gelegd op de heldere, contrastrijke lijnen. Zoals in het kookgedeelte van de nis in de achterwand. Het SieMatic Frame Design zorgt hier voor ongekende designopties die tot een ‘signature piece’ heeft geleid: ranke, zwart gelakte aluminium profielen omranden de deuren van donker getint, ondoorzichtig glas.

Rank frame

De oppervlakken van de onderkasten in de SieMatic-structuurlak ‘sterlinggrijs’ en het hoogwaardige houtdecor ‘eiken onyx’ met asymmetrisch geplaatste bar doen de karakteristieke rankheid – 2 cm dik – van het SieMatic Frame Design bijzonder goed tot hun recht komen. De hoge kasten met hun inbouwapparatuur hebben een sculpturaal maar niet dominant effect doordat ze half in de muur verzonken zijn.

Meer informatie: SieMatic 

Reacties