Partner

De Lange Keukens

Keus in 'gewone' keukens genoeg. Daarom kiest De Lange Keukens in Ommen voor puur en origineel. Sinds 2000 heeft het familiebedrijf zich gespecialiseerd in landelijke keukens, omdat zij die stijl zelf omarmen.

Aan de Eskampweg vindt u twee verdiepingen vol nostalgische, oud-Hollandse, eikenhouten, robuuste, landelijke keukens en ambachtelijke stijlkeukens op maat. In allerlei opstellingen en formaten, van superbetaalbaar tot superdeluxe. Aangekleed met bijpassende apparaten, fornuizen en allelei leuke aankleding en accessoires.

Bij de Lange keukens is voor elk budget een passende keuken. Zo zijn de binnenkanten van de kasten bij een massief houten keuken niet perse van hout. Want als de binnenkant van goed en degelijk materiaal is en in meer dan 25 kleuren mogelijk, met dito hang- en sluitwerk, wie wil er dan meer geld uitgeven? De constructie zal er niet steviger van worden.

En zo hebben ze bij de Lange wel meer manieren om uw budget in de gaten te houden, zonder op de kwaliteit te moeten bezuinigen. Neem maar eens een kijkje op de website, of natuurlijk in Ommen. Als liefhebber van de landelijke nostalgische stijl kijkt u uw ogen uit.

U kunt trouwens tegenwoordig ook bij de Lange terecht voor een mooi landelijk badmeubel, vitrinekast, buffetkast, eethoeken, tafels en stoelen. Alles in landelijke stijl

 

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht De Lange Keukens

Landelijke keuken Elzas

ElzasLandelijke keuken met massief eiken houten deuren, met doorlopende kraalgroef.

Hout laat zich prachtig combineren met wit. In deze keuken hebben we gekozen voor een combinatie van naturel eiken met oudwitte kraaldelen. Ook het granieten werkblad (6 cm dik) met daarin de porseleinen spoelbak is opmerkelijk. Het kookeiand heeft tevens een gezellige barfunctie.

Deze keuken is:- in elke afmeting en opstelling te ontwerpen

- in diverse kleuren leverbaar. Ook in meerdere kleuren gecombineerd.

 

De Lange Keukens

Wij, als adviseurs van De Lange Keukens in Ommen, hebben er echt plezier in om voor onze klanten de keuken van hun dromen te ontwerpen en te maken. Keus in "gewone" keukens is er genoeg. Daarom kiezen wij voor puur en origineel. Aan de Eskampweg vindt u twee verdiepingen vol nostalgische, oud-Hollandse, landelijke eb ambachtelijke voorbeelden. Met het gevoel van toen, maar met het comfort van nu. De Lange Keukens is een begrip geworden voor de liefhebbers van landelijk wonen. Klanten komen uit alle delen van het land naar Ommen om ideeen op te doen en om een passend keukenontwerp te laten maken. Daarin ligt de kracht van ons team. Juist omdat geen keuken hetzelfde is en er regelmatig bepaalde details zelf bedacht en gemaakt dienen te worden, is iedere klus weer een avontuur. Naast het landelijke aanbod zijn er ook eigentijdse, greeploze en hoogglans keukens, een uitgebreide ovencollectie, ongekend voordelige (inbouw-)apparatuur, badkamermeubels, sfeervolle landelijke accessoires en serviezen te bewonderen. van superbetaalbaar tot super-de-luxe. Kortom, er valt genoeg te genieten in Ommen!

Meer lezen over
'Landelijke keuken Elzas'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.