Profielfoto van De Lange Keukens

De Lange Keukens

Eskampweg 4A 7731 TA  Ommen

Over ons

Keus in 'gewone' keukens genoeg. Daarom kiest De Lange Keukens in Ommen voor puur en origineel. Sinds 2000 heeft het familiebedrijf zich gespecialiseerd in landelijke keukens, omdat zij die stijl zelf omarmen. Aan de Eskampweg vindt u twee verdiepingen vol nostalgische, oud-Hollandse, eikenhouten, robuuste, landelijke keukens en ambachtelijke stijlkeukens op maat. In allerlei opstellingen en formaten, van superbetaalbaar tot superdeluxe. Aangekleed met bijpassende apparaten, fornuizen en allelei leuke aankleding en accessoires. Bij de Lange keukens is voor elk budget een passende keuken. Zo zijn de binnenkanten van de kasten bij een massief houten keuken niet perse van hout. Want als de binnenkant van goed en degelijk materiaal is en in meer dan 25 kleuren mogelijk, met dito hang- en sluitwerk, wie wil er dan meer geld uitgeven? De constructie zal er niet steviger van worden. En zo hebben ze bij de Lange wel meer manieren om uw budget in de gaten te houden, zonder op de kwaliteit te moeten bezuinigen. Neem maar eens een kijkje op de website, of natuurlijk in Ommen. Als liefhebber van de landelijke nostalgische stijl kijkt u uw ogen uit. U kunt trouwens tegenwoordig ook bij de Lange terecht voor een mooi landelijk badmeubel, vitrinekast, buffetkast, eethoeken, tafels en stoelen. Alles in landelijke stijl  

Bedrijfsprofiel De Lange Keukens

Mensen uit alle delen van het land komen hier met complete collages van alles wat ze mooi vinden en vragen De Lange Keukens dan om een passend keukenontwerp te maken. Daarin ligt de kracht van het team. Juist omdat geen keuken hetzelfde is en er regelmatig bepaalde details zelf bedacht en gemaakt dienen te worden, is iedere klus weer een avontuur.

Artikelen

meest recent

Landelijke keuken Elzas

ElzasLandelijke keuken met massief eiken houten deuren, met doorlopende kraalgroef. Hout laat zich prachtig combineren met wit. In deze keuken hebben we gekozen voor een combinatie van naturel eiken met oudwitte kraaldelen. Ook het granieten werkblad (6 cm dik) met daarin de porseleinen spoelbak is opmerkelijk. Het kookeiand heeft tevens een gezellige barfunctie. Deze keuken is:- in elke afmeting en opstelling te ontwerpen - in diverse kleuren leverbaar. Ook in meerdere kleuren gecombineerd.  

De Lange Keukens

Landelijke keuken

Landelijke keukens: het gevoel van toen, maar met het confort van nu. De laatste jaren worden keukens steeds meer aangekleed met allerlei nostalgische details zoals lambrisering, werkblad met vooruit geschoven spoelbak, opvallend aanwezig fornuis, ouderwetse kranen, etc Keuken spinnerij: Massief eiken keuken in de kleur naturel met 6 cm dik composiet blad en onderbouw spoelbak. Deze keuken is: - in elke opstelling en afmeting te ontwerpen. - in diverse kleuren leverbaar. Ook in meerdere kleuren gecombineerd

De Lange Keukens

Moderne keuken Leap

In de showroom van de Lange Keukens ziet u een aantal treffende voorbeelden van moderne-, trendy- en designkeukens. Bedoeld om u op ideeen te brengen. De showroom laat een tipje van alle mogelijkheden zien. De expertise van onze adviseurs zorgt ervoor dat de keuken die u wenst, ook in uw situatie realiseerbaar is. Ook in kleine of ogenschijnlijk lastige ruimtes. Model Leap Washed OakHout decor deuren en zijwanden in een warme, maar moderne kleurencombinatie. Uitgevoerd met veel brede laden en hoek draai carrousselkast. Compleet met matglazen klepkasten aan de bovenzijde en verlichting.Het 6 cm dikke werkblad is van keramiek. Dit heeft de uitstraling van natuursteen en composiet, maar is zeer hitte bestendig, vloeistof- en slijtvast. 

De Lange Keukens
Bekijk alle 6 artikelen