Landelijke keuken

Een prachtig voorbeeld van een typische Schoonhoven-keuken is deze landelijke keuken met terrazzo werkblad en notenhouten werkblad. De keukens  worden op maat gemaakt in hun eigen werkplaats geheel naar uw wens. Handgeschilderde paneeldeuren in ieder gewenst profiel met pen- en gatverbinding en in iedere denkbare kleur, alsmede stoere, robuuste keukens in massief eiken met werkbladen van beton of strakke designkeukens in hoogglans gespoten.

Impressie

Schoonhoven-Keukens-handgemaakt-1.jpg Schoonhoven-Keukens-handgemaakt.jpg

Schoonhoven-Keukens-handgemaakt-4.jpg Schoonhoven-Keukens-handgemaakt-3.jpg

Landlevenkeukens

Wat opvalt als men binnenloopt bij Keukencentrum Schoonhoven is de bijzondere sfeer, die zowel in de keukenaccessoires, alsmede in de persoonlijke gesprekken met de mensen van Keukencentrum Schoonhoven tot uitdrukking komt. Niet alleen strakke moderne keukens, maar vooral landlevenkeukens, de specialiteit van Keukencentrum Schoonhoven, zijn er te vinden.

Werkwijze

Al ruim 53 jaar worden alle onderdelen in de eigen timmerwerkplaats, direct achter de showroom, op ambachtelijke wijze met de hand op maat gemaakt. Het spreekt vanzelf dat zij zich niet om standaardmaten hoeven te bekommeren.

Hierdoor ontstaat een op de juiste maat gemaakt product van een keuken t/m kamer en suite en alles daar tussen in.

Om voor ieder budget een passende keuken te kunnen aanbieden zijn wij ook dealer van enkele bekende keukenfabrikanten. Zo nodig kunnen ze deze keukens aanpassen en eigengemaakte details toevoegen zodat een persoonlijk tintje de keuken net even iets anders maakt.

U kunt ook bij Keukencentrum Schoonhoven terrecht voor uw keukenrenovatie of vervangingsapparatuur.