Profielfoto van Windsor Bathrooms
Windsor Bathrooms
Toutenburgstraat 2, 8912 AG Leeuwarden
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:30 - 17:00
vrijdag
10:30 - 17:00
zaterdag
10:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Landelijke eenvoud en gebruiksgemak

Deze keuken is ruim genoeg voor een groot gezin. Hij is landelijk-klassiek. Gemaakt, zonder opsmuk. De keuken kenmerkt zich door eenvoud en gebruiksgemak.

Binnenwerk

Gemak stond hoog op het lijstje van de bewoners in Den Haag (NL). Negen mensen maken gebruik van deze keuken. Onder hen ook een paar jonge kinderen die nog weleens willen klauteren of op een lade willen staan om iets te pakken. In een gezin dient een keuken tegen een stootje te kunnen. De bewoners kozen daarom voor massief hout. Niet alleen voor de fronten, ook voor het binnenwerk. De lades gaan op hun beurt zachtjes en gemakkelijk open en dicht.

Persoonlijk

Voor het gezin maakte Windsor Bathrooms ook de badkamers, de inbouwkasten en een schouw in de keuken. In de schouwkolommen werden nog eens kastjes gemaakt. Een hoge kast staat op de grens van keuken en woonkamer. Ee-n bij zondere kast die aan de lange kant uit apothekerskasten en een koel- en vrieskast bestaat. Op de kopse kant blijkt er nog wijnkast beneden te zijn, en een wijnrek met glazen erboven. Eigenaar Lammert van de Vegt: “Door de kast krijgt het huis een logische en prettige loop. Als je in de woonkamer zit, pak je gewoon een glaasje wijn uit de kast, zonder dat je weer door de keuken moet. Alles is lekker vlakbij. Het zijn dit soort niet-gestandaardiseerde oplossingen die onze keukens heel persoonlijk maken.”