Binnenkijker; Houten Tieleman-keuken in Oostvoorne

Prachtige hoge ruimte met houten balken die een mooi geheel vormen met de houten Mereno keuken in eiken wildfineer.

Prachtige hoge ruimte met houten balken die een mooi geheel vormen met de houten Mereno keuken in eiken wildfineer. De fronten van de keuken hebben een ongelijk verdeelde groef en zijn gebeitst in diverse kleuren. De kastenwand is rondom mooi afgewerkt met Gun Metal. Ook voor de greeplijsten en plinten is gekozen voor Gun Metal. Dit geeft een strakke uitstraling.

Meer over deze keuken
Greeploze keuken met schiereiland en hoge kastenwand die omlijst is met Gun Metal. Gun Metal is een soort brons wat samengesteld is uit verschillende metalen. Voor het grootste gedeelte bestaat het uit koper. Daarnaast is er kwik en tin toegevoegd. Het gebruik van Gun Metal geeft de keuken een unieke en bijzondere uitstraling.

De keuken is voorzien van een Siemens combi-oven en bakoven. Ook de koelkast en vriezer zijn van Siemens. Voor de vaatwasser is gekozen voor Miele. In deze luxe keuken mag een wijnklimaatkast niet ontbreken. Met een wijnklimaatkast worden wijnen op de juiste temperatuur bewaard. De matzwarte Boretti wijnkoelkast biedt ruimte voor 30 flessen wijn en heeft twee regelbare temperatuurzones. De 6 houten legplateau’s zijn door de telescopische geleiders volledig uittrekbaar. Hierdoor kunt u overzichtelijk en met gemak wijnen opslaan of uitnemen voor gebruik.

Het schiereiland is voorzien van een Bora Pure inductiekookplaat. Een mooi design wat de keuken meer uitstraling geeft, omdat er geen grote afzuigkap meer nodig is. Het ronde afzuigrooster is leverbaar in verschillende kleuren, maar in deze keuken is gekozen voor een zwarte afzuigmodule.

Zoals in één op de drie keukens, is ook deze keuken voorzien van een Quooker-kraan. Met een Quooker-kraan heeft u binnen enkele seconden een kopje thee, kunt u uw aardappelen, rijst, pasta en groenten sneller koken en bespaart u met de Quooker-kraan veel geld op elektriciteit en/of gas.

 

Aanrechtblad
De keuken is voorzien van twee verschillende werkbladen. Een licht en een donkerder blad. Het schiereiland heeft een granieten aanrechtblad in de kleur Black Indy Leather. Ook het spoelgedeelte is van hetzelfde materiaal.

Het andere blad is van BalsaBeton. BalsaBeton is een zeer exclusieve en innovatieve betontechniek van topkwaliteit. Het is een hard en robuust materiaal wat op een ambachtelijke manier gemaakt wordt. BalsaBeton is 80% lichter dan normaal beton. Het materiaal is onderhoudsvrij, hittebestendig, vlekvrij (door een unieke coating), scheurt niet en gaat levenslang mee.

Bekijk alle specificaties en foto's van deze houten Mereno keuken

Ook een keukenontwerp laten maken?
Een prachtige keuken die van alle gemakken voorzien is en sfeer uitstraalt. Deze keuken is in verschillende opstellingen, afmetingen, kleuren, prijsklassen en materialen leverbaar. Onze adviseur vertelt u er graag meer over.

Bekijk meer geplaatste Tieleman-keukens