Verfijnd & luxueus: slanke Pelgrim inductieplaat met automatische afzuiging

Of je nu dagelijks de sterren van de hemel kookt of alleen sporadisch een eitje bakt: deze slanke, luxe inductiekookplaat van Pelgrim is mooi en makkelijk.

24 Mei 2021

Te beginnen met de installatie. De 70cm brede kookplaat past namelijk gewoon in een standaard keukenkast van 60cm. De geïntegreerde, automatische, afzuiging met gietijzeren luchtinlaat rooster zorgt voor de afvoer van alle vetdeeltjes en kookdampen. Door de kookzones te koppelen, kan aan weerszijden een XL kookoppervlak van 38,5 x 22,5 cm gecreëerd worden, de grootste in de markt en ideaal voor een grillpan of tepanyaki.

Om het minimalistische design te versterken, is de belijning op de plaat verfijnd en minimaal. De kookplaat heeft een subtiele witte sliderbediening die alleen zichtbaar is wanneer de kookplaat geactiveerd is. Met deze ‘Light Only Control’ functie bedien je door aanraking van je vinger de standen van de kookplaat soepel en snel. In één vloeiende beweging kan direct de gewenste stand geselecteerd worden.

AutoAir

De Pelgrim IKR3073F kookplaat is voorzien van AutoAir: de afzuiging past zich automatisch aan op de stand van de inductiezones en het aantal actieve zones. Superhandig, want zo hoef je tijdens het koken niet zelf de afzuigstand aan te passen. De AutoAir functie is standaard geactiveerd en handmatig uit te zetten.

Flownl afzuigrooster

Het vlak geïntegreerde gietijzeren luchtinlaat rooster met verhoogd middenstuk zorgt ervoor dat kookdampen goed afgezogen worden. Zo komen er tijdens en na het koken geen dampen of geuren meer in huis. De vocht- en vetdeeltjes worden snel opgevangen door het vetfilter. De overige lucht wordt vervolgens naar buiten afgevoerd of via een recirculatiefilter schoon de ruimte in geblazen.

Verkoopadviesprijs Pelgrim IKR3073F inductiekookplaat met afzuiging € 2.599,-.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op www.pelgrim.nl.

Reacties