Vario-kookplaten 400 serie

Maak een evenwichtig werkoppervlak door modulaire kookplaten en ventilatiesystemen te combineren.

Vario-kookplaten 400 serie

Maak een evenwichtig werkoppervlak door modulaire kookplaten en ventilatiesystemen te combineren. Het geheel wordt bediend door frontgemonteerde knoppen in RVS. Elke kookplaat kan in op- of inbouw in een groter geheel worden gemonteerd in een RVS-frame. De inductie, gas en meer gespecialiseerde elektrische grill, Teppanyaki en friteuse zijn combineerbaar met tabel en werkbladafzuiging en bieden zo uitgebreide configuratiemogelijkheden.

Inductie

De Vario FlexInductie kookplaat heeft vijf kookzones. De buitenste kookzones kunnen worden gecombineerd en de middenzone bestaat uit drie grote ringen tot een diameter van 32 cm, perfect om te wokken. Het tweekleurige display zorgt voor eenvoudige en nauwkeurige bediening van de snelle en flexibele inductie. Als kookplaat uit de Vario 400 serie is het toestel voorzien van knop en frame in RVS.

Gaskookplaat

De Vario gaskookplaat heeft vijf branders met meerdere ringen: een voor wok, twee sterke branders en twee normale. Met een automatische snelontsteking, elektronische vlambewaking en een gietijzeren rooster met glad oppervlak wordt koken een plezier. De RVS-bedieningsknoppen met kookzone- en vermogenmarkeringen zorgen voor optimaal hanteringscomfort.

Teppan Yaki

Traditioneel Japans braden en koken rechtstreeks op een gladde, metalen plaat, verschaft meer nauwkeurigheid dan een pan of grill. De twee kookzones van de Teppan Yaki hebben elk een vermogen van 1500 watt, en om voedsel te bereiden of warm te houden op de volledige, of de helft van het oppervlak. Temperaturen tot 240 °C kunnen nauwkeurig worden gecontroleerd en door een optimale warmteverdeling kunnen groenten, vlees en vis langzaam en vetarm worden bereid.

Elektrische grill

Uitstekend grillwerk in de keuken op een grote, open gietijzeren rooster. Lavastenen garanderen intense hitte voor de perfecte bereiding van gegrilld voedsel., Met de twee onafhankelijk te bedienen grilllzones grillt, bakt en braadt u simultaan. De tweedelige gietijzeren rooster met braadschaal kunnen worden gebruikt om te braden op een vlak oppervlak. Ze zijn de aanvulling op de grill.

Stoomkoker

Met de stomer kunt u gezond stomen, verwarmen, ontdooien, verhitten en sudderen zonder verlies van vitaminen, met water, bouillon of witte wijn. De watertemperatuur kan precies worden ingesteld van 45 °C tot 95 °C. De elektronische stoomregeling bespaart energie omdat alleen de nodige stoom wordt gegenereerd. Twee bereidingsinzetstukken zorgen voor gescheiden maar gelijktijdig stomen, zonder overdracht van smaken. De glazen afscherming zorgt voor een goede zichtbaarheid.

verkooppunten

 

Voor een van onze verkooppunten klik hier

Profielfoto van Gaggenau
Gaggenau
Taurusavenue 36, 2132 LS Hoofddorp