array(1) { ["path"]=> string(18) "www.kitchenaid.nl/" }
Partner

KitchenAid Nederland

KitchenAid biedt een enorm flexibel keukendesign aan zodat thuiskoks kunnen kiezen uit een ruim gamma van kookopties om hun persoonlijk aangepast aanrecht te creëren met op maat gemaakte kookeilanden uitgerust met alle nodige functies om te koken, bewaren en schoon te maken. Gepassioneerde amateurkoks kunnen nu professionele resultaten behalen, “for the way KitchenAid is made”! 

MEER TONEN

Inductiekookplaat

De inductiekookplaat combineert de snelheid en efficiëntie van inductie met touch-bediening.

Inductiekookplaat

De strakke, tijdloze vormgeving past perfect in elke keuken. Je beschikt over vijf kookzones, waaronder een ruime 310 mm centrale zone met een 5 kW booster voor grotere pannen, en een duidelijke, stijlvolle bediening. Maar het zijn de elementen die niet zichtbaar zijn, die hem duidelijk onderscheiden en het één van de meest complete, competente kookplaten op de markt maakt.

Je kunt bijvoorbeeld twee kookzones met elkaar verbinden dankzij de brugzone. Hierdoor kun je koken met grote pannen zoals een vispan, om zo professionele resultaten te bekomen.

En wanneer je druk bezig bent in je keuken, kan je kookplaat te hulp schieten. De nauwkeurige functies voor het sudderen, smelten en warmhouden van gerechten betekenen dat je niet overal tegelijkertijd moet zijn, terwijl veiligheidsfuncties, waaronder de kinderbeveiliging, je alle gemoedsrust geven terwijl je kookt.

Opbouw- of vlakbouw

De KitchenAid kookplaten kunnen zo geïnstalleerd worden dat ze één geheel vormen met het werkblad en dus aantrekkelijk en harmonieus in de keuken geïntegreerd worden. Indien ze halfhoog geinstalleerd worden bieden ze een elegant lijnenspel en een perfecte integratie met elk soort materiaal en oppervlak.

Meer lezen over
'Inductiekookplaat'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.