Gaggenau inductiekookplaat

Inductiekookplaat van Gaggenau met intuïtieve bediening

Gaggenau inductie kookplaat

Inductie staat voor secuur, snel koken bij een gering energieverbruik. Met de inductiekookplaat met volledig kookoppervlak CX 480 presenteert Gaggenau een uniek kookplaatconcept op de markt. Voor het eerst kan het volledige oppervlak als kookzone benut worden en zit men niet meer vast aan de vooraf bepaalde kookzones. De intuïtieve bediening geschiedt via een extra groot TFT-Touch-Display. De ultrastrakke donkergrijze kookplaat werd onlangs al met de internationaal begeerde iF product design award 2011 onderscheiden.

De inductiekookplaat met volledig kookoppervlak CX 480 maakt een vrije plaatsing en verplaatsing van kookgerei van een willekeurige vorm en grootte op dekookplaat mogelijk. Daarbij kunnen gelijktijdig maximaal vier pannen gebruikt worden. Het kookgerei wordt automatisch gedetecteerd en alleen maar daar verhit, waar het staat. Als het verplaatst wordt, detecteert de kookplaat de nieuwe positie en neemt de ingestelde temperatuur over om daar verder te gaan met verhitten.

Onder het glaskeramische oppervlak van de inductiekookplaat werken 48 direct aaneengeschakelde en zijdelings ten opzichte van elkaar geplaatste micro-inductoren. In tegenstelling tot traditionele grote inductiespoelen verandert deze structuur de gehele kookplaat in een enkele grote kookzone.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: https://www.gaggenau.com/nl/

Profielfoto van Gaggenau
Gaggenau
Taurusavenue 36, 2132 LS  Hoofddorp