Partner

Quooker Nederland B.V.

Direct kokend water uit de kraan? Dat is mogelijk dankzij Quooker, uitvinder van de kokend water kraan. Een 100% Nederlands bedrijf gevestigd in Ridderkerk.

Voordelen Quooker

Wist je dat de Quooker Fusion koud, warm en kokend water uit één kraan geeft? Ontdek hier meer voordelen van de Quooker.

Energiebesparend

Met de Quooker bespaar je dagelijks energie en water. Door de perfecte hoogvacuümisolatie verbruikt het Quooker-reservoir maar 5 cent per dag om voortdurend kokend water klaar te hebben staan. Bovendien tap je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt hebt. De COMBI en COMBI+ reservoirs zijn zelfs zo zuinig dat ze gewaardeerd zijn met energielabel A.

Veilig

Met kokend water in de keuken is het oppassen geblazen. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken, vooral met kleine kinderen. Met de Quooker zijn die verleden tijd, want de Quooker heeft een kraan die vast op het aanrecht staat. De kraan is goed beveiligd met een kindveilige (dubbel-)druk-draai bedieningsknop.

Zuiver water

Met een Quooker in huis geniet je iedere dag van het beste en lekkerste gekookte water. Het water is goed doorgekookt doordat het wordt opgewarmd tot een temperatuur van 110?C. Wanneer je de kraan opendraait, koelt het af tot 100?C waardoor het kookt wanneer het de kraan uit stroomt.
Ook is een Quooker reservoir uitgerust met een HiTAC® waterfilter. Water dat door dit actieve koolfilter gaat, laat alle onzuiverheden achter op het filter. Chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen, die de smaak van water ongunstig kunnen beïnvloeden, worden hiermee uit het water gehaald.

Ontdek alle voordelen van de Quooker op www.quooker.nl/voordelen

Meer informeatie

Voor meer informatie, bezoek onze website: http://www.quooker.nl

meer van deze professional

Alles uit één kraan

Koud, water en kokend water

Quooker FLEX

De nieuwste innovatie van Quooker: Quooker FLEX. De eer...

Quooker GOLDEN ONE

Quooker introduceert limited edition kokend-water-kraan...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.