Profielfoto van Quooker
Quooker
Staalstraat 1, 2984 AJ Ridderkerk
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

De Quooker Fusion kranen bestaan 10 jaar

Alles uit één kraan: 100°C kokend, gekoeld, bruisend, warm en koud water

Hoera! De Quooker Fusion kranen bestaan 10 jaar !

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het keukenkastje eronder. Met een Quooker-kraan in je keuken tap je direct 100°C kokend, warm en koud water op ieder gewenst moment. Voeg een CUBE toe voor direct bruisend én gekoeld water. Binnen de collectie is er keuze uit meerdere soorten kranen, waaronder de Fusion. De Quooker Fusion is beschikbaar in een ronde en een recht uitloop. Er zijn maar liefst 5 finishes waaruit je kunt kiezen: chroom, roestvrijstaal, zwart, goud en messing patina.

De Quooker Fusion is verkrijgbaar in een moderne én in een klassieke variant. De Classic Fusion voelt zich thuis in iedere landelijke keuken. Deze kraan is verkrijgbaar in drie finishes: Chroom, roestvrijstaal en messing patina.

Als je alle voordelen van een Quooker-kraan op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Geef jouw keuken een duurzame upgrade en vervang je huidige kraan door een kokendwaterkraan van Quooker.

Bespaar water

Als je water uit je Quooker-kraan tapt, tap je altijd exact de hoeveelheid die je nodig hebt. Dat is bij een waterkoker wel anders omdat je meer water kookt dan nodig is. Wie voor een COMBI(+)-reservoir kiest bespaart nog meer water. Dit reservoir levert niet alleen kokend, maar ook direct warm water waardoor je je kraan niet meer onnodig hoeft te laten lopen. Zo ga je onnodige verspilling van water tegen.

Verbruik minder energie

Het reservoir van een Quooker is een soort thermosfles, die voorzien is van hoogvacuümisolatie. Het kost weinig energie, zo’n 10W per dag, om het water op een constante temperatuur van 107°C te houden. Met een Quooker COMBI(+)-reservoir, die naast direct kokend ook warm water levert, kun je zelfs energie besparen wat dit reservoir de zuinigste warmwatervoorziening voor in de keuken maakt.

Gemak en tijdbesparend

Een pot thee zetten. Pasta koken. Groente blancheren of pocheren en zelfs babyflesjes steriliseren in een handomdraai. Direct kokend water uit de kraan is vele malen per dag handig en bespaart een hoop tijd!

Een veilige keuze

Een Quooker-kraan is de meest veilige keuze voor ieder huishouden dankzij meerdere veiligheidsmaatregelen. Een Quooker-kraan kan niet omvallen, in tegenstelling tot een waterkoker of pan. De kindveilige bedieningsknop geeft enkel kokend water na een druk-druk-draai beweging. De gehele uitloop is geïsoleerd en als er kokend water getapt wordt, gaat er een lampje branden. De waterstraal is druppelvormig en niet massief, waardoor je je hand op tijd weg trekt en er een kleine kans is op brandwonden.

Bespaar ruimte en plastic

Een simpele waterkoker neemt veel ruimte in op je aanrecht. De ruimte die met je een Quooker-kraan bespaart kun je gebruiken om te hakken, snijden of kneden. Het Quooker-reservoir in het keukenkastje is zeer compact en neemt nauwelijks ruimte in. Met een speciale ophangbeugel kun je het reservoir zelfs in een keukenkastje kwijt met een ladesysteem. Maak gebruik van een verlengset als er geen ruimte is in het keukenkastje onder je gootsteen. Met een CUBE heb je altijd gekoeld en bruisend water bij de hand. Zeg vaarwel tegen plastic flessen: geen gesjouw meer met flessen uit de supermarkt én je houdt meer ruimte over in je voorraadkast. Vul jouw eigen waterfles iedere dag met bruisend water uit de CUBE.

Meer informatie

Bezoek ook eens onze website en/of vraag meer informatie aan uw dichtsbijzijnde verkooppunt.