Profielfoto van Quooker
Quooker
Staalstraat 1, 2984 AJ Ridderkerk
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Met deze kraan van Quooker bespaar je water én energie

Een Quooker is energiezuinig en duurzaam

Dat wil toch iedereen, de luxe van een mooie multifunctionele kraan die ook nog water én energie bespaart! Een Quooker is zo'n kraan. Deze levert het lekkerste water, zet in een handomdraai een pot thee, schenkt heet water voor pasta en laat je direct je groente blancheren. Maar, en dat is ook heel handig, je kunt die vette ovenschaal schoonmaken onder de kokendwaterstraal.

Een Quooker is energiezuinig en duurzaam. Als je water uit je Quooker-kraan tapt, tap je altijd exact de hoeveelheid die je nodig hebt. Nooit méér.

Bespaarcheck
Wie voor een COMBI-reservoir kiest bespaart nog meer water. Dit reservoir levert naast kokend ook warm water. Dat betekent dat je de kraan nooit meer onnodig hoeft te laten lopen, in afwachting van warm water. Het warme water is er meteen. En, dankzij een goed doordacht bedieningssysteem, is een Quooker de veiligste kokendwatervoorziening voor de keuken. Wil je weten hoeveel energie en water je met een Quooker kunt besparen? Doe dan de bespaarcheck. Binnen een minuut zie je wat jouw huishouden verbruikt en met een Quooker kan uitsparen.

Zo bespaar je energie
Een Quooker bewaart water in een reservoir, dat je in het keukenkastje plaatst. Dit reservoir heeft maar weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren. Ter vergelijking: een spaarlamp verbruikt 11 watt, een gemiddelde televisie drie keer zoveel. Een waterkoker heeft weliswaar geen ‘warmhoudkosten’, toch gebruik je met een Quooker minder energie dan met een waterkoker, wanneer je meerdere keren per dag water kookt. Meer weten over het energieverbruik van een Quooker?

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website. Wil je direct een dichtsbijzijnde verkooppunt vinden klik hier