Profielfoto van Quooker
Quooker
Staalstraat 1, 2984 AJ Ridderkerk
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Bespaar water en energie met een Quooker!

Met de aanschaf van een Quooker doe je vooral een investering in gemak. Niet meer wachten op kokend water, tap direct de gewenste hoeveelheid.

Het energieverbruik van de Quooker is stand-by €0,05 per dag. Dat is goedkoper dan
bijvoorbeeld een tv op stand-by laten staan. Om het water op temperatuur te houden verbruikt het kokendwaterreservoir 87,5 kWh per jaar. Een COMBI(+)-reservoir is de zuinigste keukenboiler in zijn categorie en draagt dan ook energielabel A.

Met de bespaarcheck willen we laten zien hoeveel minder energie en water je verbruikt met een Quooker. Vaak betekent het ook dat je hierdoor minder energiekosten hebt. Het gaat dus niet om de terugverdientijd van de aanschaf van de Quooker. Doe de bespaarcheck op www.quooker.nl/besparen.

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en een reservoir in het kastje eronder. Er zijn drie verschillende reservoirs. Het PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Voor dit reservoir is een warm- en koudwateraansluiting een vereiste.

Met de Quooker COMBI heb je direct beschikking tot warm water. Hiermee bespaar je dus tijd, water en energie! Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Hiermee heb je 7 liter kokend water en beperkt warm water. Als het reservoir leeg is heb je ongeveer 20 minuten (opwarmtijd van de Quooker) even geen kokend of warm water.

Met een COMBI+ reservoir heb je onbeperkt warm water. De COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Het koude water in de leiding tussen je CV en de keuken wordt gemengd met het kokende water uit het Quooker-reservoir totdat je CV het volledig overneemt. Hiermee bespaar je dus een hoop water en energie. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater.

Meer weten? Ga naar www.quooker.nl/reservoirs