string(1) "p"
Profielfoto van Quooker
Quooker
Staalstraat 1, 2984 AJ Ridderkerk
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

De Quooker Fusion Messing Patina

De mooie Fusion en de Classic Fusion Quooker-kranen in messing patina

Quooker Messing Patina

Geef hem de tijd om te rijpen en hij wordt mooier, steeds mooier. En alsmaar meer van jou.

Patina is een laag die op het messing ontstaat door oxidatie. Deze verandert langzaam van kleur, en wordt plaatselijk lichter of juist donkerder bruin. Ook het aanraken van het materiaal heeft invloed. Daar waar jouw vingertoppen de kraan vastpakken, verkleurt het oppervlak. Door dit natuurlijke proces wordt jouw kraan veel meer dan die praktische keukenhulp. Een persoonlijk sieraad voor op het aanrecht. 

Onderhoud Quooker Messing Patina

Gebruik alleen warm water en een schoonmaakdoekje om deze (Classic) Fusion messing patina of zeeppomp schoon te maken, geen schoonmaakmiddelen. Wil je je kraan extra bescherming geven? Smeer hem eens per 3 tot 6 maanden in met een laagje bijenwas.  

De kraan die alles kan

Net als alle andere Quooker-kranen geeft ook de (Classic) Fusion messing patina direct koud, warm en 100°C kokend water en bespaar je veel tijd, energie en ruimte in de keuken.

Wil je ook koel bruisend en gefilterd water uit je Quooker halen? Combineer je Quooker-systeem dan met de CUBE. Deze voorziet je van koel bruisend en gefilterd water. Zo haal je alles uit je Quooker!

Prijzen vanaf € 1.645. Ga naar quooker.nl voor meer informatie.