Quooker Nederland B.V.

Partner

Quooker COMBI

De Quooker COMBI en de COMBI+ reservoirs leveren niet alleen kokend water (100°C), maar ook warm water (40-60°C) uit de keukenmengkraan.

Quooker COMBI

De Quooker COMBI levert niet alleen kokend water (100°C), maar ook warm water (40-60°C) uit de keukenmengkraan. Hierdoor is ook wachten op warm water verleden tijd. Bovendien is het de eerste ‘boiler’ met hoogvacuümisolatie. Door dit principe is het de zuinigste warm- en kokendwatervoorziening voor de keuken. Het stand-by verbruik is net als bij de VAQ maar 5 cent per dag.
De COMBI wordt alleen op de koudwaterleiding aangesloten. Door het koude water te mengen met kokend water kan hij direct 27 liter warm water van 40°C leveren.
De COMBI+ is aangesloten op de koud- en warmwaterleiding. Net als de COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Zodra de warmwaterleiding warm water levert, stopt de toevoer van kokend water en neemt de gewone warmwatervoorziening de warmwatertoevoer weer over. Op deze manier levert de COMBI+ naast kokend water ook onbeperkt warm water.

Vanaf september 2015 is een Europese regeling van kracht voor keukenboilers. In de categorie kleinere elektrische waterverhitters met voorraadvat voor in de keuken, zijn de Quooker COMBI en de Quooker COMBI+ de hoogst scorende keukenboilers met kokendwaterfunctie, en hebben daarom Energielabel A gekregen.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Quooker zwart

Gracieus, mysterieus, een tikje duister. En toch een allemansvriend. W...

De voordelen van Quooker

Met een kokendwaterkraan van Quooker heb je altijd kokend (100º C!) w...

Energielabel A

De Quooker boiler is de meest duurzame investering voor in de keuken e...