Vertigo koelkast

De Vertigo koelkasten en wijnkoelers zijn ontworpen om jou alle ruimte te bieden.

Vertigo koelkast

Je kunt Vertigo koelkast zo aanpassen dat ze aan al je persoonlijke eisen voldoet, door bijvoorbeeld de multifunctionele lade in te stellen naar wens: als koelkast, vriezer of als Dynamic 0° zone, de functie speciaal gecreëerd voor het bewaren van verse en specifieke ingredienten. Door de verstelbare draagplateaus is ook de verdeling van je koelkast volledig aanpasbaar.

De wijnkoelers bieden met hun ruime legplanken plaats tot 81 flessen van je meest kostbare wijncollectie.

Maar het is niet alleen de hoeveelheid die telt. Want een gecontroleerde temperatuur en aangepaste luchtvochtigheid zijn essentieel voor het behouden van versheid en smaak.

Daarom zijn de koelkasten en wijnkelders van KitchenAid uitgerust met slimme functies die ervoor zorgen dat alles met de grootste zorgvuldigheid bewaard, gekoeld en ingevroren wordt.

En ze hebben er niet alleen op toegezien dat je voedsel en wijn uitstekend bewaard worden. Ook de mogelijkheid tot het combineren is niet uit het oog verloren. Met Vertigo kun je je keuken volledig naar eigen smaak inrichten: dubbele koelkast, vrijstaande wijnkoeler, een ‘koelkast/wijnkoeler’- combinatie... allemaal gebouwd volgens jouw eigen voorkeuren.

Niet alleen zijn al deze units als vrijstaande modellen te verkrijgen maar dankzij de tweerichtingsscharnieren kun je ook opteren voor een perfect aansluitende push-in- of inbouwinstallatie, waardoor het geheel een extra gestroomlijnde look krijgt.

Automatische ijsmachine

Elk model van de koelingsreeks van Vertigo is uitgerust met een volautomatische ijsmachine, die rechtstreeks aangesloten is op de waterleiding. Het bevat een geïntegreerd waterfilteringssysteem dat ervoor zorgt dat je ijsblokjes altijd zuiver, geurloos en smaakloos zijn.

Snel koelen en vriezen

Als je thuiskomt van je wekelijks bezoek aan de supermarkt wil je je boodschappen snel koelen om ze langer verser te houden. De speciale Snel Koelen & Vriezen functie verlaagt de temperatuur met één druk op de knop, waardoor alle grote hoeveelheden veilig en snel worden gekoeld tot de juiste temperatuur.

Total No Frost

Het Total No Frost systeem van Vertigo is volledig automatisch. Je moet dus niet langer de koelkast, het Dynamic 0° compartiment of multi-temperature lade ontdooien. Total No Frost resulteert ook in een snelle afkoeling van je koelkast waardoor deze nog sneller terugkeert naar de normale bedrijfstemperatuur, nadat de deur werd geopend.

Wijnkoeler

Vertigo is zo veel meer dan een eenvoudige wijnkoeler. Met een precisiecontrole van de temperatuur en de luchtvochtigheid is het compartiment uitermate geschikt voor het bewaren en het laten verouderen van fijne rode wijnen. Het biedt de ideale omstandigheden voor kurken en laat het volledig potentieel van je kostbare wijnen tot volle ontwikkeling komen, net alsof ze werden bewaard in je eigen ondergrondse wijnkelder.