Verser én gezonder met BioFresh

BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Vis, vlees en groenten tot 3 x langer vers.

BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Bij een temperatuur van net boven 0°C en een ideale luchtvochtigheid behouden groente en fruit, evenals vlees, vis en zuivelproducten hun gezonde vitaminen en smaak tot wel driemaal langer dan in het normale koeldeel.

  • Vis, vlees en groenten tot 3 x langer vers
  • Minder afval, bespaar jaarlijks € 150,-
  • Koop verse producten voor een hele week
  • Optimaal behoud van vitamines

Tot wel 3x langer vers met BioFresh

Een Liebherr koelkast met BioFresh biedt met twee afzonderlijke zones altijd de beste omstandigheden voor het bewaren van verschillende etenswaren.

De DrySafe, met een lage vochtigheidsgraad is perfect voor het bewaren van vis, vlees en zuivelproducten. De HydroSafe (‘hydro’= ‘vocht’) is ideaal voor het bewaren van groenten en fruit; voedsel met een hoog vochtigheidsgehalte.

In het onderstaande schema kun je per voedingsgroep zien wat de gemiddelde toename in versheid is. Om tot dat gemiddelde te komen hebben we per voedingsgroep tussen de 10 en 20 voedingswaren gekozen. De toename is groen gekleurd en geldt voor koelkasten met BioFresh.

Voorbeelden van extra houdbaarheid

Het gemiddelde aantal dagen dat je voedingswaren langer vers houdt met een Liebherr koelkast met Biofresh functie is hierboven gebaseerd op meerdere, verschillende producten uit een voedingsgroep.

Hieronder zie je enkele voorbeelden van het effect van BioFresh op specifieke producten.

Meer weten over een Liebherr met BioFresh?

Liebherr heeft een breed assortiment modellen met BioFresh. Alle modellen zijn zeer energie zuinige koelkasten (A++ / A+++).
Of je nu een vrijstaande koelkast of een inbouw-koelkast zoekt, er is altijd een model dat voor jouw keuken geschikt is.

Vergelijk alle Liebherr modellen met BioFresh

Profielfoto van Liebherr
Liebherr
Handelsweg 30, 1422 DW  Uithoorn