Partner

Liebherr

Al meer dan 60 jaar is Liebherr de specialist in koelen, vriezen & wijnkasten. Kwaliteit, Design en Innovatie.

algemene informatie

Liebherr

Vanaf het eerste moment van product design en technische ontwikkeling, productie en marketing focust Liebherr zich op het fabriceren van continu innoverende producten van de hoogste kwaliteit. Resultaat: het perfect vers houden van levensmiddelen.

Design

Gekarakteriseerd door elegant en tijdloos design voldoen de Liebherr koel- en vriesapparaten aan de hoogste wensen. Bij de vrijstaande apparatuur benadrukken details als edelstalen afwerking, hoogwaardige materialen, een stijlvol interieur en de praktische GlassLine binnendeur de typische design kwaliteit. Het interieur van de inbouwapparaten toont ook veel design-details: van de lichtzuilen in beide binnenwanden en de hoogwaardige GlassLine binnendeur tot aan de uittrekbare VarioBoxen en de praktische VarioSafe.

Innovatie

Veel van de door Liebherr ontwikkelde ideeën zijn tegenwoordig standaard binnen de koel- en diepvrieskasten branche: de rondom gesloten FrostSafe diepvriesladen die zorgen dat de koude in de lade blijft wanneer de vriesdeur wordt geopend; de gepatenteerde BioFresh technologie en de SoftSystem deursluiting voor een gedempte en altijd sluitende deur.

Een groot deel van het assortiment bevindt zich in de hoogste energiezuinigheidsklasse. Liebherr richt zich op het produceren van zeer energiezuinige modellen zonder compromissen op het gebied van gebruiksgemak. Een aantal van de huidige modellen zijn zelfs 20% zuiniger dan de beste energieklasse A+++.

Liebherr showroom

Een nieuwe koelkast, vriezer of wijnkast koop je niet zomaar. Het is prettig om vooraf de producten te zien, aan te raken en met elkaar te kunnen vergelijken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Liebherr biedt deze mogelijkheden in de Liebherr showroom waar zij ruim 100 modellen tonen. Uiteraard kun je over alle producten uitgebreid deskundig advies inwinnen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 9:00 - 16:30 uur
Gesloten op feestdagen

Adres
Handelsweg 30
1422 DW Uithoorn

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.koelen.nl

artikelen

Verser én gezonder met BioFresh

BioFresh garandeert het perfecte klimaat voor een superlange versheid. Vis, vlees en groenten tot 3 ...

Een vrijstaande koelkast of inbouwmodel?

In een echte leef-keuken staat tegenwoordig een grote vrijstaande koelkast. Mooi natuurlijk, maar mi...

Toon alle 18 artikelen
collecties
Liebherr heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Handelsweg 30
1422 DW UITHOORN

0297239999RECENSIES
CONTACT
Handelsweg 30
1422 DW UITHOORN

0297239999