Onbeperkt combineren met Liebherr

Met de side-by-side mogelijkheden kun je meerdere apparaten combineren om jouw ideale koelmeubel samen te stellen. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

De ideale side-by-side stel je zelf samen

De keuken is voor veel mensen een belangrijke plek in het dagelijkse leven. Het is daarom enorm belangrijk dat het ontwerp van je keuken goed op aansluit op jouw persoonlijke woonsituatie en voorkeuren. Uiteraard speelt het bewaren van levensmiddelen hierin een belangrijke rol. De side-by-side mogelijkheden van Liebherr zijn bijna eindeloos en helpen je om jouw keuken op de ideale manier in te richten.

 

Omdat iedereen anders is, is de ideale combinatie van koel- en vriesapparatuur ook voor iedereen anders. Met de side-by-side mogelijkheden kun je meerdere apparaten combineren om jouw ideale koelmeubel samen te stellen. Kies je voor extra veel koelruimte, voor extra BioFresh-lades, voor veel vriesruimte of voor het bewaren van wijn? Door het grote aanbod van apparaten zijn de mogelijkheden bijna eindeloos!Omdat iedereen anders is, is de ideale combinatie van koel- en vriesapparatuur ook voor iedereen anders. Met de side-by-side mogelijkheden kun je meerdere apparaten combineren om jouw ideale koelmeubel samen te stellen. Kies je voor extra veel koelruimte, voor extra BioFresh-lades, voor veel vriesruimte of voor het bewaren van wijn? Door het grote aanbod van apparaten zijn de mogelijkheden bijna eindeloos!

Maximale ruimte of juist zo efficiënt mogelijk

Voor grote gezinnen kan het nog wel eens een uitdaging zijn om de boodschappen in de koelkast kwijt te kunnen. Door het combineren van apparaten kun je eenvoudig meer ruimte realiseren om zelfs een weekvoorraad kwijt te kunnen. Of heb je juist een kleine keuken? Door bijvoorbeeld voor onderbouwapparaten te kiezen kun je jouw keuken efficiënt indelen.

Design en functionaliteit gaan hand in hand

Functionaliteit mag nooit ten koste gaan van de het design van je nieuwe keuken. Ondanks dat een Liebherr side-by-side-oplossing uit meerdere apparaten bestaat, kun je deze door slim plannen perfect in je keuken integreren. Bij de inbouwapparaten kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om hetzelfde front als de andere keukenkasten te gebruiken voor een rustige uitstraling. Het is dan ook goed mogelijk om apparaten met verschillende nishoogtes met elkaar te combineren. Of kies juist voor apparaten van gelijke hoogte en maak een design-statement door deze met edelstalen panelen uit te voeren!

Waar moet je op letten bij het samenstellen van een inbouw side-by-side?

Om condensatie tussen apparaten met lage temperaturen (0°C of kouder) of tussen apparaten met sterke temperatuurverschillen zoals een koel- en vrieskast te voorkomen, beschikken veel Liebherr inbouwapparaten over een ingebouwd warme wandsysteem in de bovenzijde en/of zijwanden.
Deze voor Side-by-Side geschikte apparaten kunnen probleemloos gecombineerd worden met andere inbouwapparatuur. Alle apparatuur en het keukenmeubel zijn daarbij optimaal beschermd. Let daar dus goed op bij het plannen van je nieuwe keuken!

Profielfoto van Liebherr
Liebherr
Handelsweg 30, 1422 DW  Uithoorn