Foto: press_2013//SMEG-mini-koelkast-FAB5.jpg

Mini-koelkast FAB5 Smeg

Een kleine ster is geboren met de mini-koelkast FAB5 Smeg.

Een kleine ster is geboren met de mini-koelkast FAB5 Smeg.

 

Nieuw in het assortiment van de Jaren 50 lijn van Smeg is de mini-koelkast FAB5. Deze kleine koelkast beschikt over dezelfde ronde vormen en retro charme als de andere FAB-koelkasten; die gezien worden als internationale stijliconen.

 

Details

Klein van formaat, groot in karakter

Met slechts 73 cm hoog en 40 cm breed, is de FAB5 perfect voor commerciële ruimtes, zoals bijvoorbeeld hotelkamers of kantoren, maar uiteraard misstaat deze kleine koelkast ook niet in huis.  Door het gewicht van slechts 17,5 kg is de FAB5 mini-koelkast flexibel in gebruik en eenvoudig te verplaatsen. Klein van formaat, groot in karakter; de FAB5 is een ware aanvulling voor ieder interieur. 

 

Wat de FAB-koelkasten zo bijzonder maakt is de combinatie tussen hedendaagse technologie en uniek retro design. De FAB5 is de laatste toevoeging aan deze bijzondere Jaren 50 lijn en belooft de coolste minibar te worden voor hotels, restaurants en andere commerciële ruimtes. De FAB5 maakt het ontbijt, de lunch en de aperitivo tot een bijzondere happening. 

 

De mini-koelkast beschikt onder andere over een regelbare thermostaat, twee op vijf niveaus verstelbare chromen leggers, een flessenhouder en 'snack'-compartiment in de deur, een ijsblokjeshouder en ledverlichting. De FAB5 heeft een netto inhoud van maar liefst 40 liter en is zowel rechts- als linksdraaiend verkrijgbaar. 

 

De FAB5 is de ideale combinatie tussen retro design en moderne technologie en kan perfect worden gecombineerd met de andere producten uit de Jaren 50 lijn van Smeg.

 

De FAB5 mini-koelkast is beschikbaar in het zwart, rood, oranje, crème en Union Jack.

 

Prijs: € 799,-

 

Publicatiedatum: 20 augustus 2013

 

Meer informatie: www.smeg.nl

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties