Foto: press_2013//Haier-koelkast-XXL-amerikaanse.jpg

Haier XXL koelkast heeft uitzonderlijke indeling

Ontdek nu de ruimtelijke lijn Amerikaanse koelkasten, XXL koelkast van Haier.

Ontdek nu de ruimtelijke lijn Amerikaanse koelkasten, XXL koelkast van Haier.

Haier, 's werelds meest verkochte witgoedmerk, introduceert een nieuwe Amerikaanse vierdeurs koelkast voor nog meer gebruiksgemak. Het merk speelt hiermee in op de trend waarbij een indrukwekkende koelkast dé blikvanger van de keuken vormt. Met een totale netto-inhoud van 522 liter en energieklasse A+ vormen deze modellen de ideale combinatie van ruimte, design en een laag energiegebruik.

Complete design lijn

Een Amerikaanse koelkast heeft een prominente plek in de keuken en daarom heeft Haier veel aandacht aan het design van deze modellen besteed. Zo zijn de koelkasten verkrijgbaar in verschillende kleuren met een glanzende finish, Haier Glass Design genoemd, en in inox voor een meer klassieke look. De chromen handvatten en het touchscreen bedieningspaneel zorgen voor een strakke afwerking.

Innovatie en technologie

Ook het gebruiksgemak is een zeer belangrijke focus. Het nieuwe model is bijzonder ruim met een koelkastinhoud van 387 liter en 135 liter in het vriesgedeelte. Dankzij de dubbele deuren en de schapbreedte van 80 cm zijn alle etenswaren overzichtelijk op te ruimen en makkelijk bereikbaar. Met behulp van de temperatuursensor van de Fuzzy Logic-technologie bepaalt de koelkast bovendien zelf de ideale temperatuur per compartiment om temperatuurschommelingen tegen te gaan. De twee brede en energiezuinige vrieslades zorgen voor directe toegang tot de bevroren etenswaren en bieden nog meer ruimte dan een reguliere Amerikaanse koelkast. Het vriesgedeelte hoeft dankzij de Full-No Frost techniek nooit meer te worden ontdooid. Verder heeft de koelkast een krachtige, maar energiezuinige LED-verlichting, spill-proof shelves van gehard glas en een speciaal 0 °C compartiment om bederfelijke etenswaren nog langer vers te houden.

Om een compleet luxe ervaring te garanderen, is het mogelijk om van gekoeld water en ijsblokjes te profiteren zonder zelfs maar de deuren te openen: HB22FWRSSAA, HB21FGBAA, HB21FGRAA en HB21FGWAA.

Prijs en beschikbaarheid

Het Haier aanbod Amerikaanse koelkasten, tweedeurs of vierdeurs, is beschikbaar vanaf € 949,-. Het nieuwe model HB22FWRSSAA is vanaf nu beschikbaar voor de adviesprijs van € 1799,-.

Meer informatie: www.haier.com/nl

Publicatiedatum: 12 juni 2013

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties