Foto: press_2013//indesit-koelkast-trilogic.jpg

Driedelig koelen met Indesit

Indesit introduceert de Trilogic: een ruime en veelzijdige koel-vriescombinatie met drie compartimenten, die het leven nog eenvoudiger maakt.

Indesit introduceert de Trilogic: een ruime en veelzijdige koel-vriescombinatie met drie compartimenten, die het leven nog eenvoudiger maakt.

Flexibiliteit is het sleutelwoord bij de Trilogic. Het middelste deel is namelijk variabel in te stellen en kan koelen en vriezen met temperaturen variërend van +4°C tot -26°C. Gebruikers besluiten zelf waar ze meer behoefte aan hebben en stellen het derde compartiment eenvoudig in op vriezen of koelen. Ideaal bij een weekje vakantie of als er veel vrienden komen eten. Zoals gebruikelijk bij Indesit biedt de Trilogic veel instellingen voor het bewaren van uiteenlopende dranken en etenswaren.

 

Dankzij de unieke verdeling in drie aparte ruimten passen consumenten de Trilogic in een handomdraai aan hun specifieke wensen aan. De Frost Free-technologie voorkomt ijsvorming bij het overschakelen van koelen naar vriezen. De Trilogic beschikt daarnaast over een ruimtebesparend flessenrek en twee ?flex cool boxes?. Deze transparante boxen zijn zowel in het vries- als in het koelgedeelte te gebruiken. Hierin bewaren consumenten vlees of vis in een afgesloten ruimte van de vriezer en in de koelkast fungeren ze perfect als bijvoorbeeld kaasdoos. De Trilogic heeft een innovatief systeem waarmee de luchtcirculatie en de vochtigheidsgraad in de groentelades nauwkeurig zijn af te stellen. Zo zijn zelfs de meest kwetsbare etenswaren onder optimale omstandigheden vers te houden.

Meer binnenruimte met Trilogic

De Trilogic is aan de buitenkant strak afgewerkt en de compartimenten hebben verzonken handgrepen. De twee ruime lades zorgen voor optimale ruimtebenutting ? ze zijn efficiënter in te ruimen dan een conventionele vriezerlade. Ook de extra breedte van de koelkast draagt bij aan meer binnenruimte ? de Trilogic is zeventig centimeter breed in plaats van de gangbare zestig. Met 190 centimeter hoogte en een diepte van 68,5 centimeter heeft de koel-vriescombinatie een totale inhoud van maar liefst 363 liter ? 295 liter voor het koelgedeelte en 68 liter voor de twee laden. Het innovatieve apparaat valt in energieklasse A+.

De Indesit Trilogic is per direct verkrijgbaar in het wit en in roestvrijstaal voor adviesprijzen van respectievelijk 649 euro en 749 euro (incl. btw).

Over Indesit Company

Indesit Company is de op een na grootste producent van huishoudelijke apparaten in Europa en bezet wereldwijd de vijfde positie. Het bedrijf is opgericht in 1975 door de huidige voorzitter Vittorio Merloni en sinds 1987 genoteerd aan de beurs van Milaan. Indesit Company verkocht in 2008 circa vijftien miljoen apparaten en realiseerde daarmee een omzet van 3,2 miljard euro. Indesit, Hotpoint-Ariston en Scholtès zijn de bekendste merken van Indesit Company. Het bedrijf heeft wereldwijd achttien fabrieken en 24 commerciële vestigingen met meer dan zeventienduizend werknemers.

Meer informatie: www.indesit.nl.

Publicatiedatum: 23 februari 2010

Reacties