Liebherr apparatuur: fluisterstil

De keuken is tegenwoordig steeds meer een leefruimte en wordt allang niet meer alleen voor het koken gebruikt.

Fluisterstille apparatuur

In een prettige leefomgeving wil je geen last hebben van geluidshinder door apparaten in je keuken. Speciaal hiervoor heeft Liebherr het ontwerp van een aantal apparaten verbeterd om ze extra stil te maken. Deze apparaten hebben het laagste geluidsniveau in hun klasse.

ICP 3334 inbouw koel/vriescombinatie

De ICP 3334 was met een A+++ -20% energielabel al de zuinigste inbouw koel/vriescombinatie op de markt. Vanaf nu is het met een geluidsniveau van slechts 31 dB(A) bovendien de meest stille keuze in het segment.

Deze combinatie kenmerkt zich door een ruime vriesinhoud, zelfsluitende deuren en een kastbrede BioCool lade met instelbare luchtvochtigheid voor het langer bewaren van groenten en fruit. DuoCooling zorgt voor een gescheiden temperatuurregeling van het koel- en vriesdeel.

CBef 4815 koel/vriescombinatie met BioFresh

Deze design koel/vriescombinatie met edelstalen deuren heeft een geluidsniveau van slechts 34 db(A) en is daarom een uitstekende keuze voor een leefkeuken. De combinatie heeft twee 0°C BioFresh laden voor het langdurig bewaren van groenten, fruit, vlees, vis en zuivel. Het SmartFrost vriesdeel biedt met 115 liter veel inhoud.

EWTgb 2383 inbouw wijnklimaatkast

Deze greeploze TipOpen wijnklimaat kast is perfect te integreren in de keuken. Achter de zwartglazen deur zijn twee onafhankelijke temperatuurzones te vinden om zowel witte als rode wijnen op serveertemperatuur te bewaren. Het geluidsniveau is slechts 32 dB(A), het is daarmee de stilste inbouw wijnkast op de markt.