Hisense Cross door koel- vriescombinatie voor de perfect georganiseerde glamour

De meest efficiënte indeling, de nieuwste koeltechnieken en stijlvol, matzwart design

03 Mei 2021

Deze matzwarte Hisense koel- vriescombinatie is het summum voor wie van organiseren, overzicht en orde houdt. De Hisense RQ760N4AFF Cross door dankt haar naam aan de vier deuren, waarachter een slim en duurzaam design schuilgaat. De combinatie heeft, behalve een koel- en vriesgedeelte, ook een handige ijs- en waterdispenser en een ‘My Fresh Choice’ zone. Hierin blijven kwetsbare producten zoals vis, vlees en groenten langer vers. Deze flexibele zone kan ingesteld worden als 0 graden zone en als koel- of vriesruimte.

De ijs- en waterdispenser werkt met een waterreservoir, waardoor de koel- vriescombinatie niet aangesloten hoeft te worden op de waterleiding. Hierdoor kun je de RQ760N4AFF plaatsen waar je maar wilt.

Hisense Cross door: bovenin koelen, linksonder vriezen en rechtsonder ‘My Fresh Choice’.

Slim koelen

Een voordeel van dit Cross door model is dat het bovengedeelte koeling is, wat handig is voor het koelen van grote schalen en schotels. De schappen zijn uitschuifbaar en de opbergruimte in de deur is diep genoeg voor een sixpack blikjes. Ook de vriezer is tot in de puntjes georganiseerd, het vriesgedeelte heeft een flessenrek en extra grote, soepel bewegende lades.

No more waste

Het koelgedeelte heeft een metalen achterwand, dit geleidt de kou goed zodat deze behouden blijft wanneer de koelkast geopend wordt. Dankzij het ultieme overzicht en de gelijkmatige ‘Multi Air Flow’ koeling voorkom je veel voedselverspilling omdat door deze techniek de temperatuur en de luchtvochtigheid overal stabiel zijn. Bovendien heeft dit model ‘Dual Tech Cooling’, wat betekent dat het koel- en vriesgedeelte ieder een eigen luchtstroom hebben, zodat de luchtvochtigheid optimaal blijft en voedsel niet uitdroogt. En ga je op reis? Dan gaat de Hisense Cross door ook in de vakantiemodus: het koelgedeelte gaat uit en het vriesgedeelte blijft aan.

Een veilig gevoel: 5 jaar garantie

Hisense geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar apparaten, dat geeft een veilig gevoel. Standaard zit er al 2 jaar garantie op de producten. Wie zijn apparaat binnen 3 maanden na aankoop registreert, krijgt van Hisense nog eens 3 jaar extra garantie. Het registratieformulier is te vinden op de website van Hisense.

De Hisense RQ760N4AFF (afmeting bxdxh 91,2×72,5×178,5 cm) heeft een adviesprijs van € 1.999,00 en is verkrijgbaar vanaf juni 2021.

Meer informatie: www.hisense.nl

Reacties