Gaggenau

Partner

Vario400

Gaggenau presenteert de nieuwe Vario koelen 400 Serie. Exclusieve koelcultuur voor de hoogste eisen. Ze zijn de stilste in hun klasse en behoren vrijwel allemaal tot de energie-efficiencyklasse A+ resp. A++. De nieuwe serie is sinds oktober 2013 verkrijgbaar.

De Vario koelapparaten RC 472/462 van de serie 400.

De roestvrijstalen binnenruimte van deze koelapparaten is ruim bemeten en dankzij LED-verlichting uitstekend verlicht. De verskoellade met aparte automatische temperatuurregeling houdt zelfs gevoelige levensmiddelen tweemaal zo lang vers als traditionele koelsystemen. De apparaten bieden hiermee alle comfort van professionele koeltechniek. Met een netto volume van 477 liter en een breedte van 76,2 cm is de RC 477 het grootste koelapparaat van de serie. Als RC 462 is dit model met een netto volume van 369 liter ook in een breedte van 61 cm verkrijgbaar. De RC 472 valt in de energieefficiencyklasse A+, de RC 462 in de energie-efficiencyklasse A++.

De verskoellade met separate verlichting is ontworpen voor het verskoelen van gevoelige levensmiddelen zoals vis, vlees of groente bij een temperatuur van 0 °C tot 3 °C.

Om de ruimte optimaal te benutten, kunnen de plateaus van veiligheidsglas individueel worden geplaatst. Een van de plateaus kan ook volledig beladen gemakkelijk worden versteld met een decent in het zijwaartse ledlichtelement geïntegreerde sensorknop.

De Vario vriesapparaten RF 471/461/411 en RF 463/413 van de serie 400.

Een groot 4 sterren vriesvak met LED-verlichting biedt alle comfort van een moderne diepvrieskoeling. De in alle apparaten geïntegreerde ijsbereider met vaste aansluiting op de watertoevoer maakt een dagelijks verse ijsproductie en voorraad van maximaal 4 kg mogelijk.

Bij de vijf vriesapparaten is er keuze uit breedtes van 45,7 cm, 61 cm en 76,2 cm en een netto volume van 191 tot 421 liter. Ze vallen alle in de energie-efficiencyklasse A+.

De bij de modellen RF 471/461/411 van binnen toegankelijke ijsbereider heeft een dagelijkse ijsproductie van maximaal 1,9 kg en een maximale ijsvoorraad van 4 kg. De modellen RF 463/413 zijn uitgerust met een tappunt voor ijs en water. Passend bij de Vario kookapparaten 400 Serie verschijnt deze met een 3 mm breed roestvrijstalen frame en een nieuw ontworpen interieur.

Hier kunnen glazen en grote karaffen gemakkelijk met ijsblokjes, crushed ice of gekoeld water worden gevuld, terwijl de deur van het vriesapparaat gesloten blijft. De ijsbereider biedt een ijsproductie van ca. 1,4 kg per dag en een maximale ijsvoorraad van 4 kg.

De Vario koel- en vriescombinaties RB 492/RY 491 en RB 472 van de serie 400.

Hoge functionaliteit is het kenmerk van deze koel- en vriescombinaties. Ze bieden traditioneel koelen in het bovenste deel en onderin een aparte, ruime 4-sterren vrieslade, die volledig uittrekbaar is. De exclusief uitgevoerde roestvrijstalen binnenruimten zijn prima verlicht met een ledoppervlakteverlichting.

De 91,4 cm brede RB 492, die er als RY 492 met twee deuren is, biedt een royaal netto volume van 532 liter ; het 76,2 cm brede, compactere model RB 472 heeft een netto volume van 439 liter. De twee grote apparaten behoren tot de energieefficiencyklasse A+, de RB 472 valt in de energie-efficiencyklasse A++. Het koelcompartiment van de apparaten is voorzien van een elektronische temperatuurregeling van +2 °C tot +8 °C. Het vershoudgedeelte kan tot 3 °C kouder worden ingesteld. Vlees, worst en kaas kunnen op deze manier bijna tweemaal zo lang worden bewaard.

De praktische en ruime 4-sterren diepvrieslade met een netto volume van 146 liter bij de bredere apparaten resp. 119 liter bij het model RB 472 kan op temperaturen van –14 °C tot –25 °C worden ingesteld. Extra comfort biedt een volledig uittrekbare lade aan de binnenkant. De geïntegreerde ijsbereider met vaste aansluiting op de watertoevoer heeft een dagelijkse ijsproductie van ca. 1,7 kg en een maximale ijsvoorraad van 3 kg.

Voor nog meer flexibiliteit hebben de koel- en vriescombinaties RB/RY 492 een asymmetrisch gedeelde glasplaat. Een tweede glasplaat is gemotoriseerd en kan ook volledig beladen comfortabel met een sensorknop in het zijwaartse ledlichtelement worden versteld.

De Vario wijnklimaatkast RW 464/414 van de serie 400.

Georiënteerd op omstandigheden in een wijnkelder bieden de exclusieve wijnklimaatkasten professionele opslagmogelijkheden voor woonruimten. Ze beschikken over twee gescheiden klimaatzones, waarin de temperatuur op de graad nauwkeurig en de luchtvochtigheid individueel kunnen worden geregeld. Bovendien zorgen de roestvrijstalen binnenruimte met ledverlichting, het exclusieve interieur en het vrijwel trillingsvrije bedrijf voor perfect wijngenot thuis.Met een breedte van 45,7 cm en 61 cm en naar keuze met de aanslag rechts of links, kunnen de wijnklimaatkasten volledig geïntegreerd zijn of van een glazen deur worden voorzien. Beide wijnklimaatkasten behoren tot de energie-efficiencyklasse B.

Twee gescheiden regelbare klimaatzones met op de graad nauwkeurige regeling zorgen voor temperaturen van 5 °C tot 20 °C die betrouwbaar constant worden gehouden. De luchtvochtigheid kan individueel worden ingesteld. Het beluchtingssysteem laat de lucht circuleren door een luchtfilter met antibacteriële actieve kool, dat geurdeeltjes opneemt en absorbeert. Zo blijft de binnenruimte van het apparaat geurvrij. Een deur van uv-werend glas voorkomt de vorming van geuren onder invloed van daglicht. Dankzij een gedempte compressorophanging liggen de wijnen vrijwel trillingsvrij.

Er kunnen maximaal 99 flessen en ook magnum-flessen worden opgeslagen. De tien volledig uittrekbare plateaus van aluminium en afgerond beukenhout ontzien de kwetsbare wijnetiketten. Een geïntegreerde ledverlichting zorgt voor een licht interieur en kan in verschillende zones naar wens gescheiden of samen worden ingeschakeld. Daarnaast beschikken beide klimaatzones over een presentatielicht waarmee bijzondere wijnen kunnen worden geaccentueerd.

Met de passende accessoires is ook het bewaren van karaffen of open flessen mogelijk. Je kunt dus op elk moment wijnen op de perfecte temperatuur serveren.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Gaggenau AL 400

De tafelafzuigsystemen van Gaggenau zuigen kookdampen af waar ze on...

Vario-kookplaten 400 serie

Maak een evenwichtig werkoppervlak door modulaire kookplaten en ventil...

Afwasmachines By Gaggenau

De unieke afwasmachines van Gaggenau.