Foto: etna-retro-koelkast

ETNA Retro koelkasten: Boho chic, tijdloos cool

De ETNA Retro koelkasten zijn het stralende middelpunt van de keuken van nu, geïnspireerd door het design van toen.

In warm wit, fris groen of tijdloos zwart geven ze je interieur een chic bohemian accent. Voor de reisjunkies bracht ETNA de speciale Bulli editie uit, gebaseerd op het ontwerp van de legendarische Volkswagen hippie bus uit de sixties. Bij het ontwerp van de Retro modellen was een bewuste en kleurrijke levensstijl het uitgangspunt. De Retro koelkasten met vriesvak zijn energiezuinig en hebben speciale functies om je eten extra lang vers te houden.

De ETNA Retro koelkasten (hoogte 154 cm) in wit, groen en zwart hebben een verkoopadviesprijs van € 1.149,-. De ETNA Retro Bulli heeft een verkoopadvies van € 1.849,-.

De zogeheten Dynamische koeling is een ventilator die zorgt voor gelijkmatige verdeling van lucht waardoor er in de hele koelkast altijd een stabiele temperatuur is. Hierdoor hoef je niet meer na te denken waar je wat plaatst en blijft voeding langer goed. In combinatie met de Ion Air techniek wordt 95% van de bacteriën gedood en worden luchtjes geneutraliseerd. Het koelgedeelte heeft onderin twee extra ruime lades. De eerste lade is de Crisp Zone: hierin blijven groenten en fruit kraakvers dankzij de speciale vochtigheidsregeling. De tweede is de Fresh Zone, de koelste zone en ideaal om vlees en vis te bewaren. Zo kun je langer genieten van je eten en gooi je minder weg, want voedselverspilling is natuurlijk niet chic. Het compacte vriesvak is voorzien van Low-Frost. Hierdoor wordt ijs- en rijpvorming geminimaliseerd, waardoor je de vriezer minder vaak hoeft te ontdooien. Er zijn tenslotte wel leukere klusjes te verzinnen.

ETNA, sinds 1856

Je droomkeuken bereikbaar maken, dat doen we graag bij ETNA. We zijn het meest betaalbare A-merk keukenapparatuur in de Benelux en staan voor trendy design en duurzame kwaliteit maar altijd met een vriendelijke prijs. We houden al 165 jaar de nieuwste keukentrends voor je in de gaten en zorgen ervoor dat we een assortiment hebben wat daar perfect bij aansluit. Of het nou een hippe retro-koelkast, een stoere oven of een strakke inductiekookplaat is, we bedenken en testen alles op ons hoofdkantoor in Duiven. Zo zorgen we dat onze apparaten binnen jouw budget passen en je keuken mooier maken dan je had verwacht! We zijn dan ook ontzettend trots op onze producten en daarom geven we met een gerust hart 5 jaar garantie op ál onze keukenapparatuur.

Kijk voor meer inspiratie op www.etna.nl of volg ETNA op Instagram.

Reacties