Bosch KGN36SR31

Met deze koelkast bespaar je energie en houd je je voedingsmiddelen langer vers.  

Bosch KGN36SR31 Koelkast

Deze Bosch Koel-/diepvriescombinatie heeft een energielabel A++. De vershoudlades HydroFresh en de ChillerBox houden groente, fruit, vlees, en vis tot twee keer langer vers. De netto-inhoud van de koelruimte is 219 liter en de netto-inhoud van het vriesvak is 66 liter.

NoFrost

Bij een gewone koel- of vrieskast wordt wel de warmte onttrokken aan de koel- of vriesruimte, maar niet het vocht dat zich in die lucht bevindt. In het vriesgedeelte ontstaat daardoor rijpvorming, ofwel ijsafzetting. De lucht in de kast houdt dus een hoog vochtigheidsgehalte. Bij NoFrost wordt de lucht met vocht en al uit het vriesdeel gezogen. De lucht wordt gekoeld en het vocht wordt als ijs vastgehouden door de verdamper. Deze wordt regelmatig volautomatisch ontdooid waarbij het vocht wordt afgevoerd naar een bakje op de motor waar het verdampt. Een ventilator blaast de koude en droge lucht weer terug in de kast.

ChillerBox

De ChillerBox is een veilige opbergplek voor vis, vlees, kaas en worst: een koude luchtstroom uit het vriesvak zorgt voor een temperatuur die 2-3 graden lager is dan in het overige koelgedeelte. Daardoor kun je hier bijvoorbeeld ook drankjes snel koelen. De ChillerBox houdt levensmiddelen langer vers. De gegolfde bodem beschermt de levensmiddelen bovendien tegen condenswater terwijl hij door de uitrekbare telescooprails buitengewoon gemakkelijk in gebruik is.

HydroFresh

Bosch introduceert de HydroFresh, een lade waarin vers fruit en verse groente ook echt vers blijven en niet uitdrogen. Met een schuifregelaar kan, afhankelijk van de belading, de optimale luchtvochtigheid worden bepaald. De bodem van de lade is geribbeld, voor extra bescherming van de verse levensmiddelen.

Voordelen

- Energielabel A++: zeer efficiënt in gebruik. 

- ChillerBox: rondom 0 graden - houdt vlees en vis tot 2 keer langer vers. 

- ColorGlass: Exclusieve- en luxe afwerking met een modern design. 

- HydroFreshlade: houdt groente en fruit tot 2x langer vers, dankzij de optimale luchtvochtigheid. 

- NoFrost: nooit meer ontdooien! Dankzij de perfecte bescherming tegen ijsvorming, dit bespaart tijd en inspanning.