Partner

Bosch huishoudelijke apparaten

Bosch in elk detail: Onze huishoudelijke apparatuur staat voor compromisloze kwaliteit, technische perfectie en hoogste betrouwbaarheid.

algemene informatie

Technologie voor het leven

Al generaties lang maken de huishoudelijke apparaten van Bosch het dagelijks leven makkelijker. Ze nemen ons werk uit handen. Ze zorgen ervoor dat het huishoudelijk werk sneller klaar is. Ze geven ons meer tijd en verbeteren de kwaliteit van ons leven.

We kunnen uw huishoudelijke taken niet wegnemen. We kunnen ze wel een stuk makkelijker maken. Als Europa's toonaangevende merk in huishoudelijke apparaten, kunnen we ons alléén topprestaties veroorloven.

Bosch showroom

Een nieuwe oven, kookplaat of vaatwasser koopt u niet zomaar. Het is prettig om van te voren de producten te zien, aan te raken en met elkaar te kunnen vergelijken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Bosch biedt deze mogelijkheden in de Bosch showroom. Bovendien kunt u daar over alle producten uitgebreid deskundig advies inwinnen.

In de Bosch showroom is alles mogelijk. Leer alles over verschillende keukenapparaten tijdens een kookdemonstratie of doe zelf mee met een workshop. Hierdoor ontdekt u vanzelf welke apparaten het beste bij u passen en met welke u het prettigst werkt.

Meer informatie: www.bosch-home.nl

artikelen

KGE39MI40

De Bosch KGE39MI40 koel-/vriescombinatie komt geregeld als beste uit testen naar voren.

Zeolith droogsysteem

Van een vaatwasser verwacht je dat het resultaat schoon én droog is. Een vaatwasser van Bosch met Z...

Toon alle 8 artikelen
collecties
Bosch huishoudelijke apparaten heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Taurusavenue 36
2132 LS HoofddorpRECENSIES
CONTACT
Taurusavenue 36
2132 LS Hoofddorp