Vacuümlade

De KitchenAid vacuümlade verpakt je verse ingrediënten en specerijen in speciale zakjes.

Vacuümlade

Dankzij de geavanceerde technologie van de vacuümlade bedraagt de resterende druk in het vacuümzakje slechts 5 mbar, wat resulteert in de ideale bewaaromstandigheid en een langdurige versheid in vergelijking met een gewone koel- of vrieskast.

Het is ook juist de lagere druk die het perfecte sous-vide koken mogelijk maakt; in deze omstandigheid wordt namelijk de warmte van de stoom gelijkmatig verdeeld over het voedsel.

Technologie vacuümlade

Met de geavanceerde technologie van de Vacuümlade ontdek je één van de geheimen uit de professionele keukens - het bewaren in vacuüm.

Met het uitzonderlijk sterke vacuüm (5 mb resterende luchtdruk in plaats van 350-500 mb welke doorgaans te vinden is in vrijstaande vacuümapparaten) wordt de ideale bewaaromstandigheid gecreëerd voor het bereiken van langdurige versheid - welke wordt vereist door echte chef-koks.

De vacuümlade is voorzien van een intuïtief led-bedieningspaneel dat het vacuümverpakken eenvoudig maakt. Met één druk op de knop 'Bag Cycle' wordt een vacuüm gecreëerd in de KitchenAid vacuümzakjes, de knop 'Container Cycle' dient voor het gebruik van de vacuümcontainers.

De vacuümlade maakt sous-vide bereiden mogelijk in je eigen keuken.

Specificaties

- Inbouw vacuümlade 45 cm hoog
- Maakt sous-vide koken mogelijk
- Vacuümcyclus voor zakjes
- Vacuümcyclus voor containers
- Resterende druk in zakjes: maximaal 5 mbar
- Glazen cover
- Standaard bijgeleverd: 75 zakjes voor bewaring
- Geschikt voor het Chef Touch-systeem

Combinatie met Chef Touch

De vacuümlade is te gebruiken als onderdeel van het KitchenAid Chef Touch systeem. 

Het KitchenAid Chef-Touch systeem is een exclusieve combinatie van drie verschillende apparaten: een vacuümlade, stoomoven en een Shock Freezer. Hiermee kun je thuis sous-vide koken. Meer over het Chef Touch systeem lees je hier: www.wonen.nl/keuken/oven/chef-touch.