SodaStream innoveert met automatisch bruiswatertoestel Spirit One Touch

SodaStream lanceert in haar strijd tegen wegwerpplastic haar nieuwste automatische bruiswatertoestel – de Spirit One Touch.

27 Juni 2018

Met deze elektrische versie van het bekroonde Spirit-model maak je met slechts een druk op de knop je favoriete bruisende zomerdrankje. SodaStream kondigt daarom ook drie zomerse limited edition mocktailsmaken aan: Italian Spritz, Pina Colada en Pink Mojito. Met de innovatieve Spirit One Touch én de nieuwe smaken zet SodaStream weer nieuwe stappen naar een wereld zonder overbodig plastic afval; dankzij de eenvoudige bediening, de betaalbare prijs en het elegante design maakt SodaStream ieder huishouden duurzamer en feestelijker.

Het strakke ontwerp van de Spirit One Touch is beschikbaar in twee elegante kleuren, pianozwart en puur wit, en biedt drie bruisniveaus voor het perfecte drankje op maat. De Spirit One Touch wordt geleverd met een roestvrijstalen SodaStream-fles en een CO2-cilinderfles (60 liter). Consumenten kunnen dus meteen na aankoop van hun bruisende drankje genieten. De Spirit One Touch heeft een gepatenteerd kliksysteem dat de plaatsing van de herbruikbare fles nog gemakkelijker maakt. De nieuwe Spirit One Touch is onder andere verkrijgbaar MediaMarkt, Blokker, Coolblue en bol.com.

Mocktailtime!

Alcoholvrij, verfrissend en laag in calorieën: de drie limited edition mocktailsmaken maken je zomer extra bruisend. Een mocktail is het ideale alternatief voor een alcoholvrije cocktail. Maak je eigen Italian Spritz, Pina Colada of Pink Mojito in het SodaSatream-apparaat en geniet van een feestelijk zomerdrankje. De mocktails zijn onder andere verkrijgbaar bij Blokker en MediaMarkt.

Strijd tegen wegwerpplastic

,,Het is ons doel om mensen aan het denken te zetten over de huidige manier van water- en frisdrankconsumptie en het bijbehorende plastic verbruik. Met de nieuwe Spirit One Touch maken we het de consument nóg gemakkelijker en leuker om zelf van kraanwater bruisend water te maken. Met slechts een druk op de knop maak je eigenhandig bruisende drankjes en worden plastic wegwerpflessen overbodig”, aldus Tamara Kroon, Marketing Manager SodaStream Benelux.

Highlights Spirit One Touch

De Spirit One Touch is SodaStreams nieuwste elektrische bruiswatertoestel:
- Simpele en snelle bediening met een druk op de knop
- Drie verschillende bruisniveaus
- Moderne, minimalistische en award-winning design en een verbeterde gebruikerservaring
- Stille werking
- Premium fles met RVS-accenten
- Verkrijgbaar in de kleuren Piano Black en Pure White
- Consumentenadviesprijs: 129,99 euro

Review

Benieuwd hoe hij werkt? Lees hier de ervaring van Lenette.

Reacties