Brabantia introduceert Profile keukengereedschap

Geniet nog meer van koken met het nieuwe Brabantia Profile keukengereedschap.

01 April 2020

Een complete collectie van bijna 60 stijlvolle keukenhulpjes, messen en snijplanken in tijdloos metaal en zwart of beukenhout. Duidelijke lijnen, puur design en de hoogste kwaliteit - de nieuwe Profile collectie laat chefs watertanden!
 

Minder stress, meer stijl

De strakke en stijlvolle Profile keukenaccessoires in metaal, kunststof en hout zijn meer dan mooi. De haast professionele kwaliteit spreekt de chef-kok in je aan, terwijl de combinatie van roestvrij staal en kunststof zorgt voor makkelijk koken en schoonmaken. De Profile-collectie bestaat uit bijna 60 keukenhulpjes. Handig voor je eigen keuken, maar ook smaakvolle cadeautjes.
 
Tara Kusters, category manager Food Enjoyment: “Koken kan een heel kalmerend en mooi ritueel zijn, zeker als je Profile keukengereedschap gebruikt.”

Smaakvol keukengereedschap

Geef de chef-kok in je de ruimte en kies uit een complete verzameling strak en stijlvol keukengerei. Van lepels, spatels en openers van topkwaliteit tot mesjes, schillers en schaven in anti-aanbak kunststof of stijlvol staal. Smaakt dat naar meer? Er is ook een knoflookpers, een ijsschep, een flesopener, een meloenschep en nog veel meer, allemaal met een garantie van 5 jaar. Ga je voor een natuurlijke uitstraling? Pak dan die chique houten lepels en dat saladebestek. Pure klasse!
 

Sterk staaltje design

De vijf nieuwe Brabantia Profile-messen zijn gemaakt voor gepassioneerde koks. De bladen van ijsgehard staal blijven langer scherp en zijn extreem kras- en corrosiebestendig. Ze hebben een uitgebalanceerde greep in zwart, zijn eenvoudig te reinigen en hygiënisch in gebruik. Er is een schilmes, universeel mes, vleesmes, broodmes en een koksmes, allemaal met een garantie van 10 jaar. Verzamel ze allemaal in het stijlvolle en duurzame houten messenblok. Puur design!

Natuurlijk mooi

Snijden en hakken is makkelijker op Brabantia's houten snijplanken. Deze duurzame beukenhouten planken kunnen aan twee kanten worden gebruikt. Ze zijn er in allerlei vormen en maten. Probeer bijvoorbeeld het multifunctionele mediumformaat voor alle keukenklussen, of haal een specialist in huis. Zoals de grote plank voor groenten, met twee niveaus - een voor het hakken en een waar je de groenten verzamelt en in de pan gooit. Er is ook een snijplank speciaal voor vlees, met groeven om de vleessappen te verzamelen. De broodplank heeft groeven om de kruimels op te vangen. De snijplanken zijn per stuk of als set van 3 verkrijgbaar. Doen natuurlijk!
 
Brabantia Profile-keukengereedschap is vanaf april 2020 te koop. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling of ga naar www.brabantia.com

Reacties