Foto: brabantia-touch-bin-prullenbak

Touch Bin?: kleur naar je zin!

Guitig geel... rebels rood... pittig paars? Of toch gewoon graag groen? Met de Touch Bin? 45 l krijg je altijd jouw kleurenzin! De afvalemmer van Brabantia is nu in meer dan 200 offici?le RAL-kleuren verkrijgbaar.

Guitig geel... rebels rood... pittig paars? Of toch gewoon graag groen? Met de Touch Bin? 45 l krijg je altijd jouw kleurenzin! De afvalemmer van Brabantia is nu in meer dan 200 offici?le RAL-kleuren verkrijgbaar.

Via brabantia.com/colouryourbin kan je dan ook je interieur helemaal afstemmen op je persoonlijke smaak. Kortom, kleur bekennen was nog nooit zo stijlvol én spannend.

Colour Your Bin

Een nieuwe inbouwkeuken in subtiel blauw? Scharlaken tegeltjes aan de muur? Een enthousiaste binnenhuisarchitect die gaat voor kopergroen? Welke combinatie of kleurtint je ook voor ogen hebt, Brabantia verrast met de persoonlijke ?Colour Your Bin?-service. Concreet: voor je afvalemmer Touch Bin® 45 l kan je kiezen uit meer dan 200 internationale RAL-kleuren. Ideaal om je interieur tot in detail kleurrijk af te werken!

Bovendien was het weggooien van afval nog nooit zo eenvoudig en hygiënisch. Een lichte druk op het deksel is al voldoende om je afval netjes op te ruimen (?soft touch?-sluiting). Het deksel gaat geruisloos open en dicht dankzij de speciale scharnierconstructie, en dankzij de afneembare kap is de afvalzak met trekbandsluiting ook gemakkelijk en snel te verwisselen. Verder kan je de Touch Bin® vlot verplaatsen dankzij de stevige handgreep en kan je hem gemakkelijk reinigen met de uitneembare binnenemmer in kunststof.

Samengevat, een Brabantia-kwaliteit waar je niet veel woorden aan moet vuilmaken...

Praktische info Touch Bin®

Verkoopprijs: 335 euro, inclusief btw
Inhoud: 45 l
Afmetingen: diameter 365 mm, hoogte 755 mm
Garantie: 10 jaar
Verkrijgbaar: Voor je dichtstbijzijnde winkel of voor meer info kan je kijken op www.brabantia.com/colouryourbin

Over Brabantia

Brabantia ontwikkelt sinds 1919 betrouwbare huishoudelijke producten die jarenlang mooi en functioneel blijven. Het productaanbod van Brabantia kan worden ondergebracht in de volgende categorieën: afval verzamelen, levensmiddelen opbergen, voedsel bereiden, was behandelen, sanitair en brievenbussen. Voor Brabantia zijn de huishoudelijke producten van morgen de producten die we vandaag ontwikkelen. Alle producten worden ontwikkeld om tijdloos te zijn in functie en vorm, voor jarenlang en zorgeloos gebruik.

Publicatiedatum: 27 april 2009

Reacties