Spiraalsnijder KitchenAid

12 Oktober 2015

KitchenAid komt met spiraalsnijder voor iconische mixer. Het bereiden van groente en fruit was nog nooit zo leuk en makkelijk.


Slierten snijden van groente of fruit die lijken op spaghetti. Spiralen of krullen maken van biet of zoete aardappel. Of een appel schillen en tegelijkertijd uitboren. Het kan allemaal met de Spiraalsnijder van KitchenAid, het nieuwe hulpstuk voor de iconische mixer.
Met de Spiraalsnijder – of in het Engels de Spiralizer - haakt het Amerikaanse KitchenAid in op de trend creatiever met groente en fruit om te gaan en daarmee een gezondere eetstijl na te streven. De Spiraalsnijder is het nieuwste accessoire voor de KitchenAid mixer/keukenrobot. De KitchenAid Spiraalsnijder heeft 4 gemakkelijk verwisselbare spiraalmessen en een schilmes. Het hulpstuk kan schillen, snijden en ontkernen. Hij is eenvoudig op de arm van de mixer te bevestigen en doet zelf het werk. De te snijden of te schillen groente of fruitsoorten zet je eenvoudig vast aan de spies waardoor het goed tijdens het verwerken op zijn plaats blijft en je je handen vrij hebt. Het veelzijdige messensysteem maakt maar liefst negen combinaties mogelijk om in verschillende diktes in slierten, spiralen, krullen te snijden, te schillen en te ontkernen.

De KitchenAid Spiraalsnijder beschikt over

- een fijn spiraalmes die groente en fruit snijdt in dunne sliertjes van 4 mm x 4 mm die lijken op spaghetti;
- een medium spiraalmes die dikkere strengen van 4 mm x 6 mm om bijvoorbeeld toe te voegen aan stoofschotels en soepen;
- een krulmes met ontkerner van 12 mm voor een lint van 4 mm breed, ideaal voor verse vruchten en groentes met een kleine of geen kern, bijvoorbeeld courgette;
- een krulmes met ontkerner van 23 mm voor een lint van 4 mm breed ideaal voor verse vruchten en groenten met een grote kern, bijvoorbeeld appels;
- Schilmes, apart of in combinatie met spiraal- of krulmessen te gebruiken.

De KitchenAid Spiraalsnijder is gemaakt van metaal. De messen zijn vaatwasbestendig en kunnen met het hulpstuk in handige opbergdoos bewaard worden.

Kijk hier hoe de KitchenAid Spiraalsnijder werkt

 

Prijs: € 139,-

Meer informatie: www.kitchenaid.nl

AANBEVOLEN

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenap...

Semi- of volautomatische espressomachine voor thuis

Een espresso drink je niet meer alleen in een rest...

Bluetooth Audio systeem

AquaSound onthult een slim en betaalbaar Bluetooth...

Koffiezetapparaat: in vele soorten en maten

Er zijn vele koffiezetapparaten, maar koffiezetten...

C77V60N2

De Neff C77V60N2 koffiemachine is erg snel op temp...

Fresh Beans Coffee Amazonas Br

Vers gebrande koffiebonen uit Brazilie. Een heerli...
Advertentie