Foto: 251670

Slim en milieuvriendelijk: hervulbare Coffeeduck espresso-cup voor Nespresso machines

Met de hervulbare Coffeeduck Espresso-cup voor losse espressokoffie kan nu iedereen betaalbaar koffiezetten in een Nespresso koffiemachine.

Met de hervulbare Coffeeduck Espresso-cup voor losse espressokoffie kan nu iedereen betaalbaar koffiezetten in een Nespresso koffiemachine.

Op eigen sterkte en smaak kan worden genoten van een nespresso, cappuccino of macchiato die op een voordelige en duurzame manier wordt gezet.

 

De Coffeeduck Espresso-cup, een ontwikkeling van de Coffeeduck Company, is even slim als eenvoudig. De hervulbare cup wordt tot aan de rand gevuld met een espresso-koffiemelange met constante fijne maling, die gewoon bij de supermarkt verkrijgbaar is. Na het aandrukken van de koffie wordt de Espresso-cup gesloten en in de Nespresso-machine geplaatst. Vervolgens kan op de vertrouwde manier koffie worden gezet. Na gebruik wordt de cup gereinigd door deze uit de Nespresso-machine te halen en goed uit te spoelen onder de kraan.

De koffie die met de Coffeeduck Espresso-cup wordt gezet, heeft een heerlijke smaak en mooie crèmelaag. De smaak kan worden gevarieerd door verschillende soorten koffie te kiezen. Uitstekend geschikt zijn de Perla Espresso Orginale van Albert Heijn, Black Superior blend en Espresso maling Regular Roast van Douwe Egberts of Lavazza Espresso Rosso. De Espresso-cup is daarnaast ook geschikt voor losse thee en diverse chocoladepoeders.

De Coffeeduck Espresso-cup is vaatwasmachinebestendig en wordt geleverd in een set van vier cups via een geselecteerd aantal verkoopkanalen en internet. Als herbruikbare cup spaart de Coffeeduck Espresso-cup niet alleen de portemonnee maar ook het milieu. Kostbare verpakkingen en afval in de vorm van gebruikte Nespresso-cups worden voorkomen.

The Coffeeduck Company is marktleider op het gebied van duurzame koffiesystemen. Naast de Espresso-cup voor Nespresso-machines levert het bedrijf ook de navulbare Coffeeduck Senseo, een 2 padshouder voor losse gemalen koffie in het Senseo-apparaat.

Meer informatie: www.coffeeduck.nl.

Publicatiedatum: 15 november 2010

Reacties