Simplehuman voegt stijlvolle witte lijn toe aan assortiment designprullenbakken

03 Augustus 2017

Voor een moderne en strakke uitstraling van keuken en badkamer


Simplehuman, leverancier van keuken- en badkameraccessoires, vernieuwt haar assortiment designafvalbakken binnenkort met een elegante witte lijn. Een groot deel van het huidige assortiment zal in het wit verkrijgbaar zijn, zoals de halfronde afvalbakken met sensor en diverse formaten pedaalemmers.

De witte afvalbakken zijn ideaal voor mensen die hun keuken en badkamer met een kleine aanpassing een nieuwe look willen geven. “Met wit kun je verschillende kanten op. Het kan zowel een moderne en strakke uitstraling creëren, als een speels accent toevoegen in de ruimte. De kleur is bovendien te combineren met verschillende interieurstijlen, waardoor de gebruiker er meerdere kanten mee op kan”, vertelt een woordvoerder van simplehuman.

European Product Design Award 2017

Ook de halfronde 45 liter afvalbak (ST2009) met sensor, die eerder dit jaar de European Product Design Award 2017 won, zal in het wit verkrijgbaar zijn. De afvalbak werd niet alleen bekroond om het stijlvolle design, maar ook om zijn slimme functies. Zo beschikken de halfronde afvalbakken van simplehuman over een bewegingssensor waarmee de gebruiker de deksel met een simpele zwaaibeweging kan openen, zonder de afvalbak aan te hoeven raken. Door de nauwkeurige detectietechnologie zal de deksel niet onverwachts of op een ongewenst moment opengaan. De afvalbakken zijn daarnaast voorzien van een ingebouwde afvalzakhouder, die aan de achterkant van de prullenbak is opgeborgen. Hierdoor zijn de afvalvakken eenvoudig te vervangen.

De witte collectie is vanaf september beschikbaar via de website van simplehuman.

AANBEVOLEN

Bluetooth Audio systeem

AquaSound onthult een slim en betaalbaar Bluetooth...

Keukenapparatuur en keukengerei. Doe hier je ideeën op voor je keuken.

Doe hier je ideeën op voor het kopen van keukenap...

Semi- of volautomatische espressomachine voor thuis

Een espresso drink je niet meer alleen in een rest...

C77V60N2

De Neff C77V60N2 koffiemachine is erg snel op temp...

Koffiezetapparaat: in vele soorten en maten

Er zijn vele koffiezetapparaten, maar koffiezetten...

Fresh Beans Coffee Amazonas Br

Vers gebrande koffiebonen uit Brazilie. Een heerli...
Advertentie