Foto: 2017/ST2018 45L sensor SRC white 34 view TF01_(RGB_Shadow)v2.jpg

Simplehuman voegt stijlvolle witte lijn toe aan assortiment designprullenbakken

Voor een moderne en strakke uitstraling van keuken en badkamer

Simplehuman, leverancier van keuken- en badkameraccessoires, vernieuwt haar assortiment designafvalbakken binnenkort met een elegante witte lijn. Een groot deel van het huidige assortiment zal in het wit verkrijgbaar zijn, zoals de halfronde afvalbakken met sensor en diverse formaten pedaalemmers.

De witte afvalbakken zijn ideaal voor mensen die hun keuken en badkamer met een kleine aanpassing een nieuwe look willen geven. “Met wit kun je verschillende kanten op. Het kan zowel een moderne en strakke uitstraling creëren, als een speels accent toevoegen in de ruimte. De kleur is bovendien te combineren met verschillende interieurstijlen, waardoor de gebruiker er meerdere kanten mee op kan”, vertelt een woordvoerder van simplehuman.

European Product Design Award 2017

Ook de halfronde 45 liter afvalbak (ST2009) met sensor, die eerder dit jaar de European Product Design Award 2017 won, zal in het wit verkrijgbaar zijn. De afvalbak werd niet alleen bekroond om het stijlvolle design, maar ook om zijn slimme functies. Zo beschikken de halfronde afvalbakken van simplehuman over een bewegingssensor waarmee de gebruiker de deksel met een simpele zwaaibeweging kan openen, zonder de afvalbak aan te hoeven raken. Door de nauwkeurige detectietechnologie zal de deksel niet onverwachts of op een ongewenst moment opengaan. De afvalbakken zijn daarnaast voorzien van een ingebouwde afvalzakhouder, die aan de achterkant van de prullenbak is opgeborgen. Hierdoor zijn de afvalvakken eenvoudig te vervangen.

De witte collectie is vanaf september beschikbaar via de website van simplehuman.

Reacties