Foto: KitchenAid-red-dot-award-Artisan

Red Dot ‘Best of the Best’- award voor KitchenAid Artisan Magnetic Drive Blender

Prestigieuze designprijs voor KitchenAid’s innovatieve Artisan magnetisch aangedreven blender.

De vorig jaar gelanceerde innovatieve, magnetisch aangedreven blender van KitchenAid heeft de Red Dot ‘Best of the Best’ Award gewonnen. De Red Dot jury kende uit meer dan 5.000 inzendingen de felbegeerde onderscheiding toe aan de KitchenAid Magnetic Drive Blender. De jury roemde het baanbrekende productontwerp. De Red Dot Award is een van de meest prestigieuze, internationale designprijzen. Ontwerpers en fabrikanten uit 57 landen dingen jaarlijks mee naar een erkenning voor innovatie, kwaliteit, functionaliteit en milieuvriendelijkheid.

KitchenAid Artisan Magnetic Drive Blender

KitchenAid introduceerde met de Artisan Magnetic Drive Blender in het voorjaar van 2015 een revolutionair nieuwe manier van blenden. Het Amerikaanse merk voor keukenapparatuur combineert in de blender magnetische aandrijving met een diamantvormige mengbeker. Ingrediënten hoeven niet meer naar beneden te worden geduwd en ook hoeft niet angstvallig het deksel te worden vastgehouden. De mengbeker zit stevig vastgeklikt in het apparaat. De snelheid waarmee de messen ronddraaien is afhankelijk van de inhoud, het apparaat heeft een speciale sensor en kiest de optimale snelheid om de ingrediënten te snijden en te blenden. Wordt tijdens het blenden een hele appel of wat druiven toegevoegd, dan past de blender automatisch zijn programma aan zodat het fruit naar beneden zakt en vermalen kan worden.

Roeren, snijden, hakken, pureren, blenden en ijs malen, het gestroomlijnde ontwerp, de roestvrijstalen messen en de 2 pk motor maken de Artisan Magnetic Drive Blender een van de meest efficiënte en krachtige blenders die op dit moment op de markt zijn. Het apparaat heeft slechts één bedieningsknop. Via de knop zijn de vier voorgeprogrammeerde instellingen te kiezen. Wie liever de controle in eigen hand heeft, kan zelf de snelheid regelen en de pulse-functie hanteren.

Meer informatie: www.kitchenaid.nl

Reacties