Foto: BO pedaalemmer Brabantia

Prachtig afval scheiden

Brabantia introduceert Bo Pedaalemmer met 1, 2 of 3 binnenemmers.

Op zoek naar een stijlvolle manier om afval te scheiden? Ontdek de modieuze Bo Pedaalemmer. Een nieuwe pedaalemmer die zo mooi en handig is, dat je met speels gemak je afval scheidt. Beschikbaar in acht verschillende kleuren en voorzien van één, twee of drie uitneembare binnenemmers – de keus is helemaal aan jou!

1, 2, 3: Bo!

Met tot wel 3 binnenemmers, gemaakt van 100% gerecycled materiaal, is de nieuwe Bo Pedaalemmer van Brabantia je ideale maatje in afvalscheiding. Je hebt de keuze uit een binnenemmer van 36 liter, een set van twee (11 + 23 liter), of een set van drie emmers van elk 11 liter. Natuurlijk zijn er passende PerfectFit afvalzakken voor je Bo Pedaalemmer – de code op de binnenemmer(s) laat je zien welke PerfectFit zakken je nodig hebt. Je vindt zelfs een proefpakketje Brabantia PerfectFit zakken bij je nieuwe Bo.

Maak kennis met Bo

De Bo Pedaalemmer is beschikbaar in 8 prachtige kleuren, waaronder 2 exclusieve mineraalkleuren. Golden Beach en Concrete Grey hebben een bijzondere textuur en maken onderdeel uit van de Sense of Luxury-collectie. Maar Bo is meer dan mooi. Deze fijne pedaalemmer past perfect tegen een muur of kast en spaart dus ruimte. Het geurdichte deksel opent bij een licht tikje met je voet en blijft open zo lang als je wilt. En daarna sluit het fluisterzacht, dankzij de soft-close techniek.

Met zorg en aandacht

De Bo Pedaalemmer helpt je bij het verminderen van je footprint, maar werkt zelf ook serieus mee. Bo Pedaalemmer heeft namelijk een Bronzen Cradle-to-Cradle® certificering. Bo voldoet aan strenge eisen voor het (her)gebruik van materialen, hernieuwbare energie, watermanagement en sociale rechtvaardigheid. Bo-vendien doneren we voor iedere verkochte Bo Pedaalemmer een bedrag aan The Ocean Cleanup. Hoe mooi is dat?

De Bo Pedaalemmer is te koop vanaf april 2018 en heeft een Brabantia garantie van 10 jaar.

Reacties