Foto: press_2013//Valcucine-meccanica-keukendeuren.jpg

Pepermolen van maïs: trendy kleuren, jong design en hart voor milieu en mens

De jongste kleurentrends staan in de keuken. Nieuw is namelijk de serie Pantone keukenproducten van Typhoon. Pantone is het toonaangevend kleureninstituut voor mode en interieur.

De jongste kleurentrends staan in de keuken. Nieuw is namelijk de serie Pantone keukenproducten van Typhoon. Pantone is het toonaangevend kleureninstituut voor mode en interieur.

De leukste mokken, voorraadpotten, keukentextiel en zelfs zout en pepermolens horen tot de lifestyle collectie. Ingredienten; trendy, stylish, ergonomisch en milieubewust. En zoeken naar de jongste modenummers is niet nodig. Want deze staan duidelijk op de producten vermeld. Een modegrapje dat in 'the States' een hype is. En dat het makkelijk maakt om gordijnen, rokje en schoenen te combineren met schort en ovenwant.

Modebewust

Bewust van trends en milieu dus. Pantone blijkt de ideale partner voor een modebewuste lijn in keukenland. Het kleurinstituut ontwerpt de modekleuren voor weer een nieuwe jaargang. Mode en grafische industrie zweren erbij en nu is ook keukenland klaar voor de revolutie.

Trendy kleuren

Revolutionair is ook de pepermolen, pronkstuk van de collectie. Niet zomaar een vrolijk ogende toevoeging, maar geheel biologisch afbreekbaar. De behuizing is vervaardigd met maïszetmeel als basisgrondstof. Dit materiaal is zeer snel afbreekbaar en laat geen schadelijke resten achter na vertering. Het maalmechanisme is van keramisch gesteente. Er zit 25 jaar garantie op en zal niet snel verteren. Wel is het als natuurlijk materiaal geschikt voor hergebruik.
Centraal in de trendy lijn staan de frisse kleuren Lollipop, Licorice, Dizzling Blue, Calla Green en Rasberry Rose. Elk van de stukken uit de collectie draagt minimaal een van deze vrolijke kleuren. Zo wordt bijvoorbeeld het keukenschort tot ware design dress door styling en kleur en worden ovenwanten gadgets. Assepoester all over in nieuwe stijl.

Collectie

Even vrolijk en uitnodigend ogen de mokken en voorraadpotten. Allemaal vervaardigd uit het fijne Bone China. Trendy porselein van hoogwaardige kwaliteit op mensvriendelijke wijze geproduceerd. Pantone voor een kleurige keuken met eigenzinnige stijl

Verkoopprijs

Advies verkoopprijs: Keukentextiel vanaf ? 11,50, voorraadpotten ? 29,95, mokken vanaf ? 9,95 en zout/pepermolen ? 29,95.
Verkoop- en productinfo: Clip B.V., tel: +31 (0) 33.253.35.90 of kijk op www.clipbv.nl.

Publicatiedatum: 16 april 2009

Reacties