Multifunctionele pannen Le Creuset

Le Creuset, de Franse fabrikant bekend van gietijzeren pannen, heeft haar assortiment uitgebreid met een serie multifunctionele bak- en kookpannen.

In de serie “Les Forgées” (letterlijk ‘gesmeed’) is een nieuwe professionele lijn ontwikkeld van gesmeed aluminium met een RVS binnenzijde. Deze unieke combinatie van materialen is geschikt voor bakken, braden, sauteren, pocheren en laten sudderen. De vastgeklonken roestvrijstalen handvaten geleiden geen warmte voor een koelere en betere grip. De pannen zijn vormvast en daarmee geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Gesmeed aluminium

De ‘Forgées Pro’ zijn vervaardigd uit zeer dik gesmeed aluminium met een ijzersterke RVS binnenzijde die bij dagelijks gebruik in een mensenleven niet zal slijten. Het RVS zorgt voor een snelle verhitting en afkoeling, zodat met grote precisie gegaard kan worden. Net als alle andere producten zijn ook deze pannen zorgvuldig getest op duurzaamheid, veiligheid en gebruikersvriendelijkheid. De bodem is voorzien van een roestvrijstalen schijf voor stabiliteit en vooral voor optimaal gebruik op inductie. De hitte wordt zo ook gelijkmatig verspreid om oververhittingpunten tijdens het koken te voorkomen. Hierdoor is ook het reinigen van de pan een fluitje van een cent.

Prijzen v.a. 119 Euro.

Meer informatie: www.lecreuset.nl

Publicatiedatum: 24 september 2015

reacties
anderen bekeken ook

N.A.C. gietijzeren collectie

Keukenmixer: mixen, kneden of pureren

Guido van Loon

Stijlvolle kookgerei voor in jouw keuken

Guido van Loon

Je keuken aankleden met de mooiste apparatuur. Bekijk hier onze 7...

Guido van Loon

Snelle, gemakkelijke en verantwoorde recepten

Leuke jaren 50 stijl popcorn machines

Advertentie
Advertentie
Advertentie